2777
2789
عنوان

🤲🏻 حاجات مهم 🤲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 224 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صد تا رو فرستادم همه حاجت روا بشید عزیزان

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
چرا۵۰تا من صدتاروخوندم

نه عزيزم شماره ي ٥٠ هستي ، يه وقتايي انقدر خستم خلاصه مينويسم  يافقط لايك ميكنم😅😅😅😅😅

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من ۱۰۰  تا خوندم تاپیک میزنم  برای قبولی استخدام

شماره ٥١ 

حاجتروا باشي عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزیزم منم ۱۰۰ تا فرستادم انشالله که همگی حاجت روا بشیم 🤲💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم منم ۱۰۰ تا فرستادم انشالله که همگی حاجت روا بشیم 🤲💚

حاجتروا باشي عزيزم شماره ندتده بودم قبلا بهت نه؟ 

شماره ٥٣