2777
2789
عنوان

🤲🏻 حاجات مهم 🤲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 224 پست
قربونت برم عزیزم الهی هرچی میخواید خدا بهتون بده😘😘😘🥺

خدانکنه گلم ...لطفااااا برام دعا کن چون الان دیگه از خدا میخوام فقط دخترتو سلامت باشه 🙏😘🥰

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ میگم به نیت حاجت روایی شما بقیه اعضا تایپیک ،میشه منو دعا کنید محمد بهم زنگ بزنه اشتی کنیم😭😭😭 ...

شماره ٤٧ 

حاجتروا باشي عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

۱۰۰تا مبخونم به نیت شفای دخترم فاطمه 🥺😭😭😭

٤٨ 

ان شاءالله به روز تاپيك بزني شفاي دخترتو اعلام كني عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من همون صبح خوندم ۱۰۰ تامو ..میشه هر وقت از این  تاپیک زدین منم تگ کنید ممنون میشم🤗🥰😘

باشه عزيزم يادم بمونه حتما گلم

من الان ۱۰۰ تا به نیت دختر خوشگل و قوی شما میخونم انشالله سلامت باشه و خدا دل مامان ما رو شاد کنه 🙏

واقعا لذت ميبرم مهربوني شماها رو در حق همديگه ميبينم

ان شاءالله همتون حاجتروا باشين ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

استارتر گل من ۱۰۰ تا دیگه به نیت دوست خوبمون میخونم الهی همگی حاجت روا بشید🤲

شماره ٤٩ عزيزم ❤️😍❤️😍❤️

عزیزم من گفتم صدتا  میخونم ولی برام مهمون اومد از صبح دیگه نمی تونم بخونم ببخشید

مرسي عزيزدلم كه بهم خبر دادي ❤️

اشكال نداره ، واست دعا ميكنم به حاجات دلت برسي 

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

بچه ها ٤٩٠٠ تا ذكر از ٧٠٠٠ تا برداشته شده

🍀 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀