2777
2789
عنوان

🤲🏻 حاجات مهم 🤲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 224 پست

سلام عزیزم، منم امروز ان شاء الله 200تا ذکر میگم، لطفا هرکی پستمو میبینه لطفا دعا کنه گره کار برادرم به خیر وخوشی باز بشه از کار اخراجش نکنند و باهاش قرارداد پیمانکاری ببندند، ان شاء الله همگی تون از خانم زینب که فردا ولادتشونه عیدی بگیرید و حاجت روا بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صد تا میفرستم روی چشمام.برای هرکس اینجا به چشم امیدی اومده و این ذکر ها رو برمیداره آرزو میکنم ک ...

الهي آاااامين 😍🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزیزم، منم امروز ان شاء الله 200تا ذکر میگم، لطفا هرکی پستمو میبینه لطفا دعا کنه گره کار برادرم ...

سلام گلم 

ان شاءالله هر چي ميخواي خدا براورده به خير كنه واست 

٤٤ و ٤٥

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

۱۰۰ میگم به نیت حاجت روایی شما بقیه اعضا تایپیک ،میشه منو دعا کنید محمد بهم زنگ بزنه اشتی کنیم😭😭😭😭🙏

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
مرسي عزيزم  حاجتروا باشي عزيزم ٢٣

من همون صبح خوندم ۱۰۰ تامو ..میشه هر وقت از این  تاپیک زدین منم تگ کنید ممنون میشم🤗🥰😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
۱۰۰تا مبخونم به نیت شفای دخترم فاطمه 🥺😭😭😭

من الان ۱۰۰ تا به نیت دختر خوشگل و قوی شما میخونم انشالله سلامت باشه و خدا دل مامان ما رو شاد کنه 🙏

مرسي عزيزم  حاجتروا باشي عزيزم ٢٣

استارتر گل من ۱۰۰ تا دیگه به نیت دوست خوبمون میخونم الهی همگی حاجت روا بشید🤲