2777
2789
عنوان

🤲🏻 حاجات مهم 🤲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 224 پست
حاجتروا باشي عزيزم شماره ندتده بودم قبلا بهت نه؟  شماره ٥٣

نه گلم شماره نداده بودی 💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌خوام شرکت کنم ۱۰۰ تا میخونم  تا کی باید تموم کنم؟

تا  اذان صبح 

شماره ٥٤ 

حاجتروا باشي گلم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام گلم منم 100تا... از همه عزیزان التماس دعا دارم. تو پروسه ای وی اف هستم برام دعا کنین جواب بگیرم ...

سلام عزيزم

اخي عزيزم ان شاءالله خدا بهت يه بچه سالم و صالح بده 

شماره ٥٥

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چند تا دیگه مونده ؟

سلام گلم 

حاجتروا باشي 

٥٥٠٠ تا از ٧٠٠٠ تا برداشته شده

البته ٣٠٠ تا هم دو نفر از بچه ها ديشب گفتن اسمشونو بنويسم واسه امروز كه توي ليست برداشته شده ها حساب كردمشون اما از صبح به تاپيك سر نزدن، نيان ٣٠٠ تاي ديگه هم اضافه ميشه

تا  اذان صبح  شماره ٥٤  حاجتروا باشي گلم

کد ۵۴ 

من ۱۰۰تا صلواتم رو خوندم 

ممنون حاجت روا بشی

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
از ٥شنبه هفته پيش

سلام من خوندم ...ممنون

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !