2777
2789
عنوان

پیانو

390 بازدید | 4 پست

سلام خوبین

من همسرم برای تولدم کیبورد خریده برام و می‌خواد بفرستتم کلاس خودش خیلی به موسیقی علاقه داره گیتار میزنه می‌خواد با ساز پیانو تلفیق شه منم خیلی دوستدارم موسقیرو خواستم بپرسم خیلی سخته یاد گرفتنش؟ و اینکه با کیبورد یاماها مدل a350 میشه پیانو یاد گرفت؟من پیانو دوستدارم و آروم نواختن رو از طرفی هم کیبورد واقعا جذابه میشه باهاش همه چی نواخت نمی‌دونم اصلا کلاس پیانو برم یا کیبورد ؟ میشه ازتون بخوام اگه تجربه دارین کمکم کنید 

من دوستم پیانو میزد خیلی خوبه و اکثر موسیقی دانا با پیانو شروع میکنن چون بیس همشونه ولی یکم طول میکشه تا راه بیفتی در مورد چیزای تخصصی و کیبورد اینا ولی اطلاعاتی ندارم

بری کلاس پیانو تا یه جایی میتونی با کیبورد تمرینش کنی ولی بعدش باید پیانو بخری چون پدال نداره اکتاواش کمتره و... . اگه مقدور نیست براتون خرید پیانو، همون کلاس کیبورد برو. ضمنا بری اموزشگاه موسیقی میتونی با استاد این دو ساز مشورت کنی قبل از ثبتنام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دوستانی که میخوان پیانو یاد بگیرن ولی پیانو ندارن..من یه کلاس گروهی پیانو میشناسم که نیاز به داشتن ساز نداره تو کلاس هر کسی یه پیانو داره و یاد میگیره و تو همون کلاس هم تمرین میکنه.قیمت کلاس هاش هم خیلی مناسبه اخرش هم راهنماییت میکنن برای خرید ساز ارزون.این هم شماره ش هست

۰۹۳۵۴۰۹۴۸۳۱ اینستاش هم pooneh_piano