2821
2789
عنوان

پیانو

410 بازدید | 4 پست

سلام خوبین

من همسرم برای تولدم کیبورد خریده برام و می‌خواد بفرستتم کلاس خودش خیلی به موسیقی علاقه داره گیتار میزنه می‌خواد با ساز پیانو تلفیق شه منم خیلی دوستدارم موسقیرو خواستم بپرسم خیلی سخته یاد گرفتنش؟ و اینکه با کیبورد یاماها مدل a350 میشه پیانو یاد گرفت؟من پیانو دوستدارم و آروم نواختن رو از طرفی هم کیبورد واقعا جذابه میشه باهاش همه چی نواخت نمی‌دونم اصلا کلاس پیانو برم یا کیبورد ؟ میشه ازتون بخوام اگه تجربه دارین کمکم کنید 

من دوستم پیانو میزد خیلی خوبه و اکثر موسیقی دانا با پیانو شروع میکنن چون بیس همشونه ولی یکم طول میکشه تا راه بیفتی در مورد چیزای تخصصی و کیبورد اینا ولی اطلاعاتی ندارم

بری کلاس پیانو تا یه جایی میتونی با کیبورد تمرینش کنی ولی بعدش باید پیانو بخری چون پدال نداره اکتاواش کمتره و... . اگه مقدور نیست براتون خرید پیانو، همون کلاس کیبورد برو. ضمنا بری اموزشگاه موسیقی میتونی با استاد این دو ساز مشورت کنی قبل از ثبتنام.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای دوستانی که میخوان پیانو یاد بگیرن ولی پیانو ندارن..من یه کلاس گروهی پیانو میشناسم که نیاز به داشتن ساز نداره تو کلاس هر کسی یه پیانو داره و یاد میگیره و تو همون کلاس هم تمرین میکنه.قیمت کلاس هاش هم خیلی مناسبه اخرش هم راهنماییت میکنن برای خرید ساز ارزون.این هم شماره ش هست

۰۹۳۵۴۰۹۴۸۳۱ اینستاش هم pooneh_piano

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز