2777
2789
ما برنج هندی میخوریم  اون برنج های ایرانی شمالی خیلی نرم کته میشن دوس نداریم

منم عاشق برنج هندی ام هم خوب درمیاد هم بلنده کلا خیلی برنج هندی متین و با وقاره😂

ولی چکار کنم با شوهر بد غذا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از اینکه خیلی کم شستی برنجو، همه لعاب و کفهاش مونده، باید سه تا چهار بار بشوری تا این کفها بره ، ...

ممنون عزیزم😍

این برنج خیلی ادا داره سه بار با آب داغ شستم دیدم آب داغ بهش میخوره یجوری میشه انگار میخواد له بشه 

رشته باعث نرمیش شده.رشته رو تفت بدی زمانی ک میخوای ی جوش دیگه بخوره برنجت و برش داری روش رشته رو بری ...

رشته رو مگه باید تفت بدم؟اول برنج رو خالی گذاشتم توصفحه اول عکسش هست بعد که خودشو زد به سلیقه گری و له شد رشته رو همینجوری بهش اضافه کردم و یک دقیقه بعدشم آبکش کردم

رشته رو مگه باید تفت بدم؟اول برنج رو خالی گذاشتم توصفحه اول عکسش هست بعد که خودشو زد به سلیقه گری و ...

یکم تفتش بدی بهتر میشه خودشو وسط برنج ول نمیکنه.فقط و فقط ی جوش توی برنج باید بخوره چون با بخار و حرارت برنجهای دورش خودش نرم میشه

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...

اسی من چند تا راهکار بدم بهت و چند نکته 

اول اینکه برنجت خیس بزن قبلش با نمک اندازه 

آب که کامل جوش آمد بریز برنج را و اینکه رو شعله زیاد برنج باید جوش بخوره اگه شعله کم باشه ممکنه له بشه برنج 

بعدم برنج موقع جوش خوردن خیلی هم نزن که نصف نصف نشن 

چند دقیقه که جوش زد یکم نرم شد هم یه لیوان آب سرد اضافه کن بهش شک بده یعنی 

بذار دوباره رو همون حرارت بالا یکی دو دقیقه بجوشه و بعد آبکش کن و با آب گرم بشور لعابش بره و دم بزن که اول روغن میریزی بعد ته دیگ سیب زمینی نون ...میچینی بعدش هم یکم آب هم ته قابلمه بریز برنج بریز روش رو شعله بالا بذار اول بخار کنه بعد کمش کن تا دم بکشه دیگه

روغن زیتون یا کنجد هم اواخر دم کشیدن روش بریز

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
      نگران نباش کم کم دستت میاد حالا عزیزم چه کاریه برنج ساده رو یاد نگرفت ...

همونو بگو والا😂😂😂

میخواستم پیش شوهری که رشته پلو دوست داره خودنمایی کنم مثلا😶‍🌫️😂😂

خدا راضی باشه😂 والا یکی دوبار گفته برنج فکر کنم له شده یبارم گفت فکر کنم زود زیرشو خاموش کردی خامه ...

برنج رو خیس کن بعد موقع پخت دوباره بشور.حدود یک سانت یا کمتر آب روشو بگیره.نمک وروغن بزن بزار با حرارت متوسط آبش جمع بشه نیم ساعت که دم کشید نصف لیوان آبجوش با کره یا روغن بریز روش درش روببند یک دقیقه بعد آروم هم بزن اینطوری برنجت حسابی ری میکنه وزیاد میشه..بعد یکی دوبار اندازه آب برنج دستت میاد.

آره هم میزنم تا آخرش🤔 اشتباهه؟

آره واسه همین برنجت خراب میشه چ آبکش باشه چ کته از وسط نیم‌میشه.برنج و ماکارونی رو باید کم ب هم‌بزنی

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...