2777
2789
بخدا سخته کلی بدهکاری 4تابچه داشته باشی حتی پول نیست که بچه مریض رو دکترببریم تابرسه برنج ایرانی بخر ...

واقعا شرایطتون سخته حق داری😔 

من یه دونه بچه دارم برام سخته 

خدا حفظشون کنه بچه های گلت رو 

این روزا هم میگذره توکل به خدا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب میشه اینجوری؟ دفعه بعد برا آبکش امتحانش میکنم حس میکنم قلق داره آره؟ ولی خیلی سخته🤕 ممنون از ر ...

بله نمک وابلیمو باهم‌واکنش میدن موجب سفیدی وقد کشیدن برنج میشن ۸ دیقه بعد ک اب سرد میریزی شوک دوم وارد میشه بازم قد میکشن موقع شستن‌ک اب سرد میگیری ی دور روش شک سوم وقد بلند میشن

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
آره عزیزم من خواهرم برنج دانه ریز میگیره البته از نوع خوبش بعد قاطی برنج کامفیروزی میکنه تا خیلی دون ...

مرسی عزیزم 

بعد جفتش با هم می پزه؟ من فکر میکنم اینطوری میشه که یکیش بپزه یکیش سفت باشه دوستم گفت اول یک کیلو بگیر امتحان کن بعد یه گونی بگیر اگه خوب تونستی دربیاری

...
آب داغ‌میریختم برا اون خراب میشد؟ 

آره عزیزم باید آب سرد بدی بعدم من اصلاً آب روی برنج نمیدم اگه برنجت نمکش زیاد نیست اصلاً آب روش نده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
بخدا سخته کلی بدهکاری 4تابچه داشته باشی حتی پول نیست که بچه مریض رو دکترببریم تابرسه برنج ایرانی بخر ...

انشاالله به امید خدا همه چی درست میشه الهی هر چه زودتر یه معجزه تو کسب و کارتون و برکت تو روزیتون اتفاق بیوفته به حدی خدا براتون برکت بیاره که هر وعده بتونید بجای برنج پول میل کنید با دلخوشی درکنار همسرت یه عمر زندگیه با عشق داشته باشید و سایتون تا ابد بالاسر بچه هاتون باشه و خوشبخت باشید🥰😍

انشاالله به امید خدا همه چی درست میشه الهی هر چه زودتر یه معجزه تو کسب و کارتون و برکت تو روزیتون ات ...

انشالله سلامتی بهترین نعمته خدا سلامتی رو ازهیچ بنده ای نگیره سلامتی که باشه پولم میاد

خدایا خودت کمک کن 
انشالله سلامتی بهترین نعمته خدا سلامتی رو ازهیچ بنده ای نگیره سلامتی که باشه پولم میاد

انشاالله همونی بشه که میخوای عزیزم

همیشه خودتون و بچه هاتون سلامت باشید و خوشبخت❤️

برنجت چیه؟  کته میزاری  یا ابکش؟

برنج کته چجوریه

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰