اندازه نمیکنم همینجوری تا هر جقدر قابلمه فضا داشته باشه اب میریزم
احساس میکنم قابلمه ات برا ابکش کوچیک بوده. یکم بزرگتر بردار و تا سه چهارمش پر آب کن تا برنجات فضا داشته باشن. شعله ات هم باید خیلی زیاد باشه طوری که قشنگ قل قل کنه.
نه همون لحظه ای که میخوام درست کنم پیمانه میکنم و سه بار با آب داغ میشورم همینجوری چشمی آب پر میکنم ...
عزیزم کل مراحلت اشتباهه ببین برای برنج دمپخت که حتماً با پیمانه اندازه بزن یکی برنج دو تا آب. آبش که جوش اومد روغن و نمک بریز به اندازه بعد برنجو بشور توی آبکش آبشو بگیر بریز داخل آبی که داره میجوشه نمکش باید در حدی باشه که میچشی یکم نمکی باشه تا وقتی پخت دیگه خوب باشه روغن هم زیاد نریز برنج طارم اگه باشه بزار آبش خیلی کم بشه درشو بزار اگه برنج چمپاست اونا باید آبش بیشتر باشه دمکنی بزاری برای پلو آبکش هم برنجو دو سه ساعت حداقل با نمک و آب داغ بخیسون بعد آب بریز داخل قابلمه جوش بیاد این دیگه اندازه نمیخواد قابلمه برای دو نفر یه قابلمه متوسط خوبه نصفه بیشتر آبش کن بزار جوش بیاد برنجو که خیس خورده آبشو کامل خالی کن برنجو بریز داخل آب در حال جوش نمکشو بچش اگه کم بود بزن اینم باید نمکی باشه نه شور ها نمکی باشه بعد بزار بجوشه برنج ایرانی و چمپا باید اینقدر بجوشه که روی آب بیفته اون موقع آماده است که آبکش کنی بعدم آب میخوای بدی روش آب سرد بده بعدم که دمش بنداز مطمئن باش خوب میشه
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی