2777
2789

بخدا از ۱ مهر مریضه همش بینیش کیپ میشه اوایل تبم داشت سرفه های خلطی سه دوره انتی خورده ترشحات خلطی و سبز همش سرفه خلطی داره چشاش همش خستس انرژی ندارع معدشم مشکل داره تا انتی میخوره چند روز شروع میکنه بالا اوردن بخدا دیگه نمیکشم عسل دادم چقدر بخور گرم میدم اسپری بینی زدم شقیقه هاشو روغن میزنم سری اخر به اصرا خودم دکتر عکس از سینوساش نوشت وگفت سینوزیتش عفونیه الان من چیکار کنم دکتر اسم و الرژی ببرم یا عفونی خستم اگه راه حلی دارین بگین

اگه سینوزیت باشه شبا روغن سیاهدانه بو کنه خوبه براش از درد جلوگیری میکنه اگه بتونی روغنو بریزی تو ب ...

بچس میترسم زاقت نیاره درد نداره اما خلطا اذیتش میکنه حالش بهم میخوره اصلا خوب بشو نیست خوبرشدنش شده واسم ارزو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچس میترسم زاقت نیاره درد نداره اما خلطا اذیتش میکنه حالش بهم میخوره اصلا خوب بشو نیست خوبرشدنش شده ...

اگه فقط بوش کنه هم تاثیر میذاره گلم و اگه مرتب ادامه بده درصد درمان شدنش زیاده.مادر منم سینوزیت داشت

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

پسر بزرگ منم اينحوري بود 

با كوچكترين سرمايي هم سردرد شديد ميشد 

چند بار عنبر نسا دود كردم و زير يه پارچه  كه تاثير خيلي خوبي داشت 

بعد اب نمك ولرم دادم با بينيش بالا بكشه اون لحظه اذيت ميشه ولي بعدش هم بينيش باز ميشه هم عفونت سينوس ها درمان ميشه الان شكر خدا سردرد نداره ديگه 

البته الان هم هفته اي چند بار اب نمك ولرم ميدم هم غرغره كنه براي پيشگيزي از سرماخوردگي هم با بيني بالا بكشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
من با عنبر نسارا سینوزیت پسرمو خوب مردم منم دقیقا مثل شما بودم یکی بهم پیشنهاد داد استفاده کردم عالی ...

پسر شماهم ابریزش وخلطاش سبز بود؟سرفه داشت ؟،چند سالشه پسرتون واینکه چجوری دودشو دادین

دکتر خوب ببرش منم دخترم همینطور بود متخصص ریه کودکان حتما تخصص کودک را داشته باشه خوب میشه فقط همون ...

دکتر گفت ریه هاش سالمه باگوشی البته گوش کرد خودشم میگه خلطا از بینیم میاد نمیدونم والا دیگه کجا ببرمش

عزیزم منم پسرم تو ۴ سالگیش این مشکل رو داشت. شبا هر چند دقیقه از خواب بیدار میشد چون بینیش همیشه کیپ بود یا با صدای نفسش از خواب می‌پرید. دکتر گفت سینوساش عفونت داره. با دو سه نوبت دارو متخصص عفونی خوب شد.

هر چند بعدا متخصص اطفال ناراحت شد که چرا بچه ی ۳_ ۴ ساله رو بردی پیش متخصص عفونی. باید پزشک اطفال ویزیت میکرده 😀😀😁