2777
2789
عنوان

سینوزیت پس ۷ سالم درمونده شدم ککککمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 5934 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر شماهم ابریزش وخلطاش سبز بود؟سرفه داشت ؟،چند سالشه پسرتون واینکه چجوری دودشو دادین

بعلههه 

تب چهل درجه مقاوم

خلط عفونی و سبز بوی بد دهان سرفه وقتی شدید میشد پشت پرده گوشش جمع میشد گوش درد خلاصه روزگاری گذروندیم

بینیشو کاملا خالی کنه بعد سه چهارتاشو بزار تو جا اسفندی بزار رو گاز چند دقیقه وقتی گر گرفت فوتش کن خاموش بشه بعد سرشو بگیره رو دودش و نفسای عمیییقق بکشه چشاش میسوزه حلقش میسوزه اینا طبیعیه 

روزی چند بار بعدم شب درست کن وقتی خوابه بزار بالا سرش دودش تو اتاقو بگیره 

تو‌خواب نفسای عمیق میکشه دودش میره تو سینوزیتاش خشک میکنه چرکو

پسر من الان خیلی بهتره ولی وقتی عود میکنه سریع دود میدیم براش نمیزاریم بخرانی بشه

فقط از جای مطمئن بگیر من خوردم میرم از روستا میگیرم

بعلههه  تب چهل درجه مقاوم خلط عفونی و سبز بوی بد دهان سرفه وقتی شدید میشد پشت پرده گوشش جمع م ...

چون سرفه داره یکم میترسیدم مادرم میگه نکنه ریه های بچه رو بدتر کنه حالا امتحان میکنم اینو ممنون شما درکنارش که دارو نمیدادین ؟

سلام ببر دکتر آسم و آلرژی دختر منم وضعیتش هنین بود تازه ی هفته اس بهتر شد تو رو خدا عنبرنسارا و... دود نکن .قطرره بینی چی میزنی؟

ی قطره بینی میگم اگه از داروخانه پیدا کردی بگیر با روز اول بینیش باز میشه 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
سلام ببر دکتر آسم و آلرژی دختر منم وضعیتش هنین بود تازه ی هفته اس بهتر شد تو رو خدا عنبرنسارا و... د ...

خدایا یکی میگه دود بده یکی میگه بده چرا میگین بده؟قطره بینی رینوسالین میزنم ولی این خیلی خلط داره ها شدید شما داروهاتونو بگین چیا میدین 

چون سرفه داره یکم میترسیدم مادرم میگه نکنه ریه های بچه رو بدتر کنه حالا امتحان میکنم اینو ممنون شما ...

من چند تا شیشه انتی خورد بی فایده تهوع و اینا میگرفت دیگه ندادن 

عنبر نسارا خیلی اثر داشت و نیاز به دارو نشد

علت سرفه اینه که این عفونتا جاری میشه میره تو ریه اش

پسر منم همینجور بود

کلا سینوزیت پسرتون مثل پسر من خیلی شدیده باید حتما مراقبت کنید

پسر منم ۸سالشه بدون هد بند نمیرارم بیرون بره 

هر شب جلو بینیش و اتاقش یدونه عناب بسوزون 

سینوزیت برای طبع سرده 

طفلی مثل منه .منم حتی تابستون به باد خنک بیاد گرفتار میشم 

طبعم شدیدا سرده وقتی گرمی میخورم حالم عالیه

طبعش و متعادل کن 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
خدایا یکی میگه دود بده یکی میگه بده چرا میگین بده؟قطره بینی رینوسالین میزنم ولی این خیلی خلط داره ها ...

دختر من دستمال دستمال یا خلط میومد از بینی یا کیپ میشد دو حالت داشت قطره بینی بکلومتازون الانم میزنم منتها اللن خوبه فقط برای اینکه الرژیش برنگرده دکتر گفت تا ۳ هفته استفاده کن .

حتما حتما بگیر معجزه میکنه .

انتی بیوتیک نده اصلا شاید به همون انتی بیوتیک الرژی میده چون دختر من به انتی بیوتیک الرژی میده .

دود ، دود سیگار اسپند عنبر و... الرژی رو تشدید میکنه 

دختر منم خلطش از بینیش بود میومد پشت حلق و میریخت تو ریه که سرفه میکرد چاره اش همون قطره بینی و شربت سیتریزن 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷