2777
2789
عنوان

راکوتان کسایی که مصرف کردن بیان

298 بازدید | 41 پست

دوستان شما هم ماه های اول جوشاتون خارش و سوزش داشت؟

الان صورتم هم درد داره هم خارش هم سوزش

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعش کن شوهرم مثل تو بود می‌خورد کبدشم وحشتناک چرب کرد دکتر یه چیز دیگه نوشت بعد براش 

من زیر نظر پزشک میخورم مشکلی برام پیش نیومده

اطرافیانمم مصرف کردن

بچه ها داکسی سایکلین چی اونم استفاده کردین برا جوش جواب داده توروخدا بگین اگه میدونین؟؟؟؟ عوارض داره

بله من قبل راکوتان داکسی سایکلین استفاده کردم یه مدت خوب شدم بعدش روز از نو روزی از نو

عوارض هم نداشت برام

من زیر نظر پزشک میخورم مشکلی برام پیش نیومده اطرافیانمم مصرف کردن

اونم زیر نظر پزشک می‌خورد 

کسی که اینجور بشه قرص بهش نساخته حتی پوست پشت پلکش لبهاش وحشتناک خشک میشد آزمایش داد کبدش وحشتناک چرب کردن

بچه ها داکسی سایکلین چی اونم استفاده کردین برا جوش جواب داده توروخدا بگین اوه میدونین؟؟؟؟ عوارض داره

میگن‌واسه معده خیلی عوارض داره ونتیجش فقط موقت هست خودم ۸ماه دارم راکوتان میخورم ازجوش خسته شدم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
اونم زیر نظر پزشک می‌خورد  کسی که اینجور بشه قرص بهش نساخته حتی گوست پشت گلکش لبهاش وحشتناک خش ...

عزیزم دکتر بهت گفته چند مدت بخور؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
میگن‌واسه معده خیلی عوارض داره ونتیجش فقط موقت هست خودم ۸ماه دارم راکوتان میخورم ازجوش خسته شدم  ...

عزیزم هشت ماهه میخوری جواب گرفتی؟

عزیزم هشت ماهه میخوری جواب گرفتی؟

جوشام کاملا رفته اوایل هفته ای دوتا میخوروم بعد هفته اب یکی والان دوهفته یکی میترسم دیگه نخورم باز جوش بزنم