2777
2789
عنوان

راکوتان کسایی که مصرف کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
اونم زیر نظر پزشک می‌خورد  کسی که اینجور بشه قرص بهش نساخته حتی پوست پشت پلکش لبهاش وحشتناک خش ...

من والا هیچ جام خشک نشده حتی لبمم خشک نشده فقط خارش گرفته پوستم

من دوستام هم‌ تعدادیشون این مشکل رو داشتن همه با راکوتان اوکی شدن

خداروشکر تا حالا هیچ عوارضی برام نداشته

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
منم مصرف کردم همچین چیزی نشد 

عزیزم جوشات کامل خوب شد؟برگشت نداشتی؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوشام کاملا رفته اوایل هفته ای دوتا میخوروم بعد هفته اب یکی والان دوهفته یکی میترسم دیگه نخورم باز ج ...

نه عزیزم انشالله که نمیزنی

میگن از ۱۰۰ درصد حدود ۳ درصد جوشاشون برمیگرده

من والا هیچ جام خشک نشده حتی لبمم خشک نشده فقط خارش گرفته پوستم من دوستام هم‌ تعدادیشون این مشکل رو ...

عزیزم بخاطر خارشش ابرسان بزن

دوستات دیگه جوششون برنگشته چه مدت خوردن؟

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
عزیزم جوشات کامل خوب شد؟برگشت نداشتی؟

اره برطرف شده ولی دکترمم گف نزدیک پری یا بعدش ممکنه دربیاد ک اونم هرازگاهی یدونه و زود میره خودش .البته من دوسالی میشه ک استفاده کردم

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...
بله من قبل راکوتان داکسی سایکلین استفاده کردم یه مدت خوب شدم بعدش روز از نو روزی از نو عوارض هم ندا ...

عزیزم راکوتان واست خوب بود؟ چه مدت خوردی

عزیزم دکتر بهت گفته چند مدت بخور؟

دکتر براش فکر کنم سه ماه نوشته بود اشتباه نکنم یکماه خورد داغون شد برا شوهرم نوشته بود هیچ بهش نساخت پشت پلک لبهاش وحشتناک خشک شدن ورم کرد پلکش حتی میخارید لبهاشم ترک می‌خورد نرم کننده گفت بزنه دکتر فایده نکرد بعدم آزمایش خون داد کبدش وحشتناک چرب شده بود باهاشون دیگه قطعش کرد یه قرص دیگه داد بهش 

اره برطرف شده ولی دکترمم گف نزدیک پری یا بعدش ممکنه دربیاد ک اونم هرازگاهی یدونه و زود میره خودش .ال ...

عزیزم چه مدت استفاده کردی یعنی چند مدت قرص خوردی؟

عزیزم بخاطر خارشش ابرسان بزن دوستات دیگه جوششون برنگشته چه مدت خوردن؟

والا دقیقا سه تا از دوستای صمیمیم مشکل جوش داشتن هر سه راکوتان خوردن

الان بعد هفت سال هنوز پوستشون عین شیشه هستش

نه عزیزم انشالله که نمیزنی میگن از ۱۰۰ درصد حدود ۳ درصد جوشاشون برمیگرده

انشاالله ممنون عزیزم

والا دقیقا سه تا از دوستای صمیمیم مشکل جوش داشتن هر سه راکوتان خوردن الان بعد هفت سال هنوز پوستشون ...

عزیزم اوناچه مدت خوردن؟

یادم نیس دقیق ولی ۴.۵ ماهی میشد

روزانه میخوردی قرص؟