2777
2789
عنوان

همسایه پرو

2685 بازدید | 57 پست

سلام خوبین من ی همسایه دارم طبقه پایینتر از من میشینه باهم دوست شدیم چند ماه پیش ولی این خانوم خیلی پرو هستن مثلا صبح زود ساعت 9زنگ میزنه بهم ک پاشو بیا خونه من الا چند وقتیه گوشیمو شبا میزارم رو ببصدا چون من ی دختر 2سال دارم صبح ک زنگ میزنه بیدار میشه بیقراری میکنه بعد میبینه جواب نمیدم میاد بالا زنگ درو انقدر میزنه ک از خواب میپرم بعد میگه چرا خوابیدی پاشو برو سنگگ بخر صبحونه بخوریم آقا اخه شاید من دلم نخواد صبحونه بخورم یا صبحا بهم زنگ میزنه بیا خونه منو تمیز کنیم میگم کار دارم خونه خودم کثیفه قهر میکنه میرم کمک کنم سربچم داد میزنه میگه صدا نکن گریه نکن شاید با ورتون نشه ولی حتی یبار سیلی زد ب دخترم یا مثلا جلو چشم دخترم گردو پودر میکنه دخترم نگا میکنه بهش میگه اره جون بابات نمیدن بهت دخترم میره یدونه برداره میزنه رو دستش یا مثلا میاد خونم میگه این لباستو یا این ظرفتو بده ب من قسنگه میگم ن خودم احتیاج دارم قهر میکنه ک چی تو دلت صاف نیست دستت باز نیس میگم اخه خواهر من وقتی خودم میخوامس یا جهازمه یا لباسی ک شوهرم خریده چطور بدم بهت خیلی منو اصلا شکنجه میده مبگه بیا کابینتامو پاک کن فشامو شامپو بکش موکتمو بشور بعد خونه خودشو تمیز میکنه دشو قفل میکنه میگه بریم خونه شما نهار درس کن بخوریم اخه تو این گرونی روغن اینا انصافه من هر روز غذا درس کنم حالا این ب کنار با ی بچه خونم کثیف میشه حالا بیا تمیز کن خودش شوهر داره میگه ب شوهرت بگو مثلا اومدنی گوجه بخره واسم پوشو بدم بعدش پولو یکماه بعد میده چند روز پیش شوهرش نشسته خونه این زنگ زده من ک ب سوهرت بگو بره برام جرم گیر بخره شوهرمنم گفت خودشون ماشین زیر پاشونه چرا نمیرن مگه من نوکرم منم بهش گفتم شوهرم میگه حال تدارم برم خانوم فرداش واسم تیکه میندازه شوهر من بود میرفت میگرف اخه خیلی اصلا عذابم میده کلشو نمیتونم بگم فقط این یکی روهم بگم وقتی میبینه میخوام برم حموم میگه خیلی ببخشید هرروز رابطه داری هی حموم میری نکه خودش دوهفته یبار میره میخواد منم اونجوری باشم ی بارم بهم گفت شوهرت از تو خیلی خوشگل تره تو کف پایه سوهرتم نمیشی انقدر ناراحتشدم ب دخترم میگه بمیری انشلاه بزارمت تو قبر بعد میگه از دوس داشت میگم😂ببخشید سرتونه درد اوردم میخوام راهنمایی کنید ک چطور باهاش برخورد کنم کم تر باهام رفت آمد کنه و درس حرف بزنه من یکم خجالتی هستم و هرچی بگه ن نمیتونم بگم چیکار کنم ک بدون اینکه دلش بشکنه کمتر رفت و آند کنه باهام

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم بهم میگه بروشام درس کن واسه ماهم بیار اونم با خرجی خودم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

دیگه دروبازنکن جواب تماسش روهم نده بگو شوهرم گفته رفت وامدتوکم کن

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 

از روح و روانت سیر شدی این عنتر نکبت رو تحمل می کنی

یه بار که قهر کرد محل سگ هم نذار بهش دیگه

البته این راهکاری برای آدم بی زبونی مثل شماست توی حالت درستش باید تر زد به هیکل همچین کسی و بعد قهر کرد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اینم بگم بهم میگه بروشام درس کن واسه ماهم بیار اونم با خرجی خودم

چن سالته؟گیراورده تورو ازسادگیت سواستفاده میکنه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

چند خط اولو خوندم انقدر از حماقت و سادگیت عصبی شدم انقدر از مادر بد بودن واسه دخترت عصبی شدم که دلم میخواد بزنمت استاتر 

مقصر کتک خوردن بچه‌تو کٌلفَت شدنت برای این زنک فقط و فقط خودتی 

اه اعصابم خورد شد