2777
2789
عنوان

همسایه پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 58 پست

دلش بشکنه 

وای یعنی چی 

مگه میشه 

این ادم فردا زندگیتم خراب میکنه 

رک بگو بهش نیا خونمون

اصلا موندم چی بگم ،ادم مگه اینهمه به یه غریبه رو میده

مقصر خودتی عزیزم زیادی پروش کردی 

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مشکل روحی داره ب بهونه آنفولانزا یه مدت طولانی قطع کن رفت و آمدو بگو حال خودم و بچم شدید بده، 

سرد شو پس فردا چیزی از خونت کم بشه یا زندگیت بهم بریزه کاسه چ کنم چ کنم دستت نگیری 

ماهم همسایه بالایی مون اینجوری عه بچه سقط کرده بود ب مامانم گفته بود بیا بالا غذا درست کن

خیلی چیزای دیگه ک کلا پاشو بریدیم 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
چن سالته؟گیراورده تورو ازسادگیت سواستفاده میکنه

19 سالمه 

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

یه کلام از این به بعد در رو باز نکن مهم نیست بفهمه خونه بودی ولی باز نکردی تلفن شم جواب نده بزار رد تماس اگه هم دیدیش بهش بگو شوهرم خوشش نمیاد با غریبه ها رفت و آمد کنم یا بگو عجله دارم این ممکنه بعد ها باعث جدایی تو و همسرت هم بشه مثل خودش پررو باش زن بیشعور خجالتم نمی کشه واقعا ک

اینم بگم بهم میگه بروشام درس کن واسه ماهم بیار اونم با خرجی خودم

🤚🤚🤚🤚🤚🤚اسی اول خودتو بزن 

چون با این حجم از پر رویی بازم میگی خجالتی هستی

دخترتو بزنه توهم هیچی نگی من باشم پارش میکنم

اصلا به درک که قهر کنه به جهنم اصلا تو دیگه نباید باهاش ارتباط داشته باشی مگه نوکرشی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
من نمیدونم چرا با همسایه هاتون صمیمی میشید

دقیقا منم همینو میخواستم بگم 

من هیچوقت تو زندگیم همسایه رو یه غریبه دونستم و بس 

چه معنا داره بخواد سرک بکشه و بره رو مخ

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...