2777
2789
عنوان

همسایه پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 57 پست
واااییی که اگه واقعیه تاپیکت از سرم دوود بلند شد  سیلی زده به دخترت تو هنوز با همچین آدم مریضی ...

والا بخدا

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
دقیقا منم همینو میخواستم بگم  من هیچوقت تو زندگیم همسایه رو یه غریبه دونستم و بس  چه معن ...

هم من هم مادرم جفتمون همینجوریم بخدا ادم کم دردسر و مشکل داره تازه بیاد همسایه رو هم تحمل کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه کن باهاش هر چی زودتر 

حوصله داری همچین آدمی رو تحمل میکنی ک هم بهت توهین میکنه هم مزاحم زندگیته هم ب بچه ات هرچی دلش میخواد میگه !

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
همه چی بکنارررر .چطور میزاری با بچت این رفتار بشه ؟ نه در وا کن نه جواب تلفن بده قطع رابطه کن کیه ای ...

خودممم اصلا دوس ندارم باهش رفت امد کنم ولی زبون ندارم بهش بگم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

قطع رابطه

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

ببخشید عقلت کمه؟ 

مشکلی داری؟ 

منکه بهت شک کردم. هیچی فردا صبح بگو در که زد، بگو خانم محترم، شما منو گیر اوردی، نمیخوام باهام ارتباط داشته باشی. نه من کلفتتم نه شوهرم نوکرت. 

پاتو از زندگیم بکش بیرون. چارتا فحش بهت میده و تموم میشه

اگرم خجالتی هستی و نمیتونی بوی. احتمالا شمارشو داری. همینارو بهش پیام بده ولی فحش نده تو پیامت. بگو من راضی نیستم باهم ارتباط داشته باشیم. شما رو بخیر مارو بسلامت. هرچیم در زد درو باز نکن. ایفونتو بکش. 

نه تلفنش جواب بده نه زنگ درو... بزار تا قهر کنه دیگه هم آشتی نکن تا خودش پیش خودش بگه چکار کردم که قهر کرده هیچ جوره محلش نده گفت غذا درست کن بگو مریضم امروز حال ندارم خونه مرتب کن بگو حال ندارم دیشب خوب نخوابیدم سرم درده همینجوری بی محلش کن خودش میره کم کم 

هم من هم مادرم جفتمون همینجوریم بخدا ادم کم دردسر و مشکل داره تازه بیاد همسایه رو هم تحمل کنه 

افرین خیلی خوبه 

من خودم و همسرم چند ساله با همسایه ها در حد سلام فقط 

اونم تو راه پله ببینیم همو

بخدا از تاپیکش کلی حرص خوردم 

مگه میشه اینهمه به یه نفر رو داد ،

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
قطع رابطه کن باهاش هر چی زودتر  حوصله داری همچین آدمی رو تحمل میکنی ک هم بهت توهین میکنه هم مز ...

چند بار بهش گفتم درس حرف بزن با بچم الکی خندیده ک هاهاها شوخی میکنم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

نمیدونم تاپیکت راسته یا دروغ ،ولی هنگ کردم ، موندم چرا انقد به این زن سرویس میدی ، من اگه کسی به بچم چپ نگاه کنه زیر و روش میکنم چطور اجازه میدید با دخترت این برخوردار و کنه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خودممم اصلا دوس ندارم باهش رفت امد کنم ولی زبون ندارم بهش بگم

مگه تو شهری که هستی غریبی که مجبوری باهاش در ارتباط باشی؟جواب تماس هاشو نده میاد در میزنه درو براش باز نکن.میگه فلان کارو بکن بگو من اگر کاری بودم برای خودم کار انجام می‌دادم.میاد خونت بهش بی محلی کن البته اگر فهم داشته باشه دیگه رفت وآمد نمیکنه

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️