2777
2789
عنوان

همسایه پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 57 پست
نمیدونم تاپیکت راسته یا دروغ ،ولی هنگ کردم ، موندم چرا انقد به این زن سرویس میدی ، من اگه کسی به بچم ...

بخدا ک راسته

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بخدا ک راسته

اسی جان میشه اصلا دیگه باهاش رابطه نداشته باشی و حرف نزنی و هر وقت دیدیش روت رو برگردونی😐

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان میشه اصلا دیگه باهاش رابطه نداشته باشی و حرف نزنی و هر وقت دیدیش روت رو برگردونی😐

میخوام همین کارو کنم ک از شما راهنمایی میخوام خسته صدم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

خوب الان هممون داریم راهنماییت میکنیم

دیگه جواب تلفنشو نده در هم زد درو باز نکن اگر هم دیدت روتو برگردون اگر اومد طرفت و خواست حرف بزنه محل نده دور شو

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

عزیزم اگه روت نمیشه اینکارهایی که دوستان گفتن رو انجام بدی خودتو بزن به کمردردی چیزی بگو دکتر کار کردن رو واسم غدغن کرده کم کم ارتباطت رو باهاش کم کن نرو خونش موقعی که میاد دراز بکش و...

اسی جان سلام چیکار کردی بلاخره با همسایه پر روت

اسی جان سلام چیکار کردی بلاخره با همسایه پر روت

حالا از صبح جواب تلفن هاشو ندادم در زد گفتم بچم خوابه خودمم میخوام بخوابم رفت دیگه نیومد

حالا از صبح جواب تلفن هاشو ندادم در زد گفتم بچم خوابه خودمم میخوام بخوابم رفت دیگه نیومد

آفرین ادامه بده اصلا دیگه جوابشو هم نده

وا مگه میشه مگه داریم؟چ چیزایی آدم میشنوه و میبینه چقد پرو چ آدم بد و بیخودیه اصن آرامش و زندگیتونو ازتون گرفته.نمیگم مقصری ولی خب همینکه قهر کردنش برات مهمه بی تقصیر نیستی.وقتی میگی فلان کارو کردم قهرکرد یعنی برات مهمه ک قهرکرده و شاید میری باهاش حرف میزنی ک آشتی میکنه و دوباره ب همون رفتارا ادامه میده.یبار رک و راست توروش وایسا و بعدشم ک قهرمیکنه شمام باهاش قهرکن و محل نذار ک دیگه این رفت و آمد و دوستیه مزخرف تمومشه راحتشی.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️