2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 397 پست
14تمرين براي افزايش اعتماد به نفس💙🍃 1ـ هميشه در رديف هاي جلو بنشينيد. 2ـ نگاه كردن به چشمان ...

فقط برا من متن قابل مشاده نیس یا برا شمام اینجوره؟!

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌼🍃۱۳تمرین برای افزایش اعتماد بنفس:

۱-همیشه ردیف جلو بشینید

۲-نگاه کردن ب چشم دیگرانو تمرین کنید

عدم نگاه ب دیگران دو معنا داره:

الف:احساس گناه در برابر او

ب:احساس ضعف و ناتوانی در برابر او 

۳-سرعت راه رفتنتونو ۲۵٪ تندتر کنید 

حرکات بدن نتیجه واکنش ذهنِ✨

ادمای با اعتماد بنفس راه رفتنشون شبیه به دویدنِ انگار میخان جای مهمی برن یا کار مهمی دارن شمام این تکنیک رو ب کار بگیرید

۴-بلند و جدی حرف بزنید

۵-هنگام دست دادن جدی باشید

۶-در جمع نظر بدید

۷-خندون باشید😊لبخند شما بهترین دارو برای کمبود اعتماد بنفس هست

۸-سعی کنید همیشه بهترین لبلسارو بپوشید

۹-در هرمکالمه تلفنی خودتونو معرفی کنید

۱۰-در برابر هرکاری ک براتون انجام میدن لفظ متشکرم بکار ببرید

۱۱-مقتدرانه با گام های بلند و تند راه برید

۱۲-هیچ وقت خودتونو با دیگران مقایسه نکنید

۱۳-میشه با زبان مثبت با دیگران صحبت کنید✨💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
بحث راادامه نمیدین.کاش میشد مثال بزنید برای افرادی که جذب اون چیزی که میخواستن اتفاق افتاده

سلام صب بخیر💚چرا عزیزم ادامه میدیم

نهارمو بزارم پسرم میخاد بره مدرسه بعد درخدمتم

من تجربه خودمو گفتم اوایل صفحه 

دوستان هم باید مشارکت کنن نتیجه ای اگر دیدن بیان کنن

و اینک ادمای موفق کشور اکثرا از طریق قانون‌جذب ب موفقیت رسیدن 

بحث راادامه نمیدین.کاش میشد مثال بزنید برای افرادی که جذب اون چیزی که میخواستن اتفاق افتاده

پسرعموم بر اثر افتادن از روی داربست میره ت کما ک حتی برنامه ماه رمضون ک اسمشم یادم نیس نشونش دادن 

درصد هوشیاری ۲بود و دکترا ناامید خواهرش انقدددد انرژی مثبت فرستاد و جوری برخورد میکرد ک انگار مطمئن بود حالش خوب میشه و همیشه تو اون موقعیت میگف دختر فلانی رو در نظر گرفتیم با حسین میخایم بریم خواستگاریش 

و ازین قبیل صحبتا و ب طور معجزه اسایی این پسر شفا گرف حالش خوب شد دکترا میگفتن ففط معجزه میتونه اینو برگردونده باشه

اینک لطف خدا هم بوده شکی نیس ولی خواهرشم خیلی معتقد بود از طریق قانون جذب تونسته سلامتی برادرشو بدست بیاره

ی شخصی دیگ از اطرافیان میگف پشت کنکور بوده همیشه ب رشته موردنظرش فکر میکرده و خودشو تصور میکرده تو تمام شرایط و میگف وارد دانشگاه ک شدم ی مدت بعد ی پسر ازم خواستگاری میکنه با تمام خصوصیاتی ک مدنظرمه و دقیقا همین شد

خودم خونه و همسرمو از همین طریق بدست اوردم 

همیشه دوس داشتم خونه ویلایی بزرگ داشته باشم حیاطش حوض ابی رنگ قدیمی داشته باشه ک توش میوه بریزم گل و بلبل داخل حیاط باشه و دقیقا خونم همونه ک تصور میکردم 

💞باخودت تکرارکن💞

من باید قوی باشم💜

مثل پرنده ای باید پرواز کند💜

مثل بارانی ک باید ببارد💜

مثل خورشیدی ک باید بتابد💜

مثل چشمه ای ک باید بجوشد💜

🧡ینی انتخاب دیگری ب جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم...

خداوندا سپاسگزارم🍃

🙏🏻تمرین شکر گزاری

همراه با حال خوب این متن رو بخونید

فکر کن مقابل کسی نشستی ک تمام زندگی و سلامتی و انرژی و حال خوبت رو مدیون ایشون هستی🍃

لطفا تمام تمرکزت رو ببر ب قلبت💚

هرجمله رو خوندی چشاتو ببند دستتو بزار رو قلبت و باحس معنوی و چشای بسته تو دلت تکرار کن

🙏🏻برای سلامتی جسمم

🙏🏻برای ارامش درونم

🙏🏻برای نفس پر انرژیم

🙏🏻برای زنده بودنم

🙏🏻برای نفس کشیدنم

🙏🏻برای ریه های سالمم

🙏🏻برای اندام های حرکتی ک تحت کنترل خودم هستن

🙏🏻برای اسک چشام

🙏🏻برای بزاق دهانم

🙏🏻برای دیدن زیبایی ها

🙏🏻برای شنیدن صدای زیبای پرنده ها

🙏🏻برای خوردن خوشمزه ترین غذاها

🙏🏻برای بوییدن گلای طبیعت

🙏🏻برای در اغوش گرفتن عزیزام

🙏🏻برای سقف بالای سرم

🙏🏻برای لباسایی ک میپوشم

🙏🏻برای تمام وسایل برقی خونم

🙏🏻برای دوستان خوبی ک دارم

🙏🏻برای یک روز فوق العاده دیگ سپاسگزارم💚

خدایا هرلحظه سپاسگزارم💞

بچه ها خیلی نعمت برای شکرگزاری داریم فقط کافیه ببینیم

شکر نعمتت نعمتت افزون کند🍃

۷۰درصدشو رعایت میکنم ولی دوست دارم بیشتربشه

بسیار عالی تا اینجا ک تونستین بقیشم حتما با اراده قویتون میتونید موفق باشید🙏🏻💚

شکرگزاری امروز برای ۱۰تاچیز:شکرت برای خاک شکرت برای اب شکرت برای نمک شکرت برای ریه هام شکرت برای باران شکرت برای درختان شکرت برای دست اوردهای بشری مثل ماشین ومترو و‌‌..شکرت برای اتفاق های خوب شکرت برای انگشتان پا شکرت برای کف ما ک باعث میشه راه بریم.‌‌.گفتم تنوع باشه توش.‌‌...۵تاجمله مثبت ب خودم:عزیزم تودختر خیلی مهربونی هستی عزیزم تو خیلی ارزشمندی عزیزم تو خیلی باحیا وباوقاری عزیزم تو خیلی پرتلاشی عزیزم خیلی دوستت دارم💖...من ب معجزه اعتقاددارم و ب اینکه خدا گفته بخواید تا بدم...من از خدامیخوام تصورات مثبت داشته باشم.راستش گاهی اتفاقی میخوادبیاعته حس یافکر یا خواب اون چیز رو جلو جلو میبینم ودرک میکنم گاهی اذیت میشم ولی جا نمیزنم میگم خداذهن وفکر وقلب وروحم رو ب تو سپردم