2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 397 پست
برای جذب ثروت و موفقیت و عشق ازچه جمله هایی استفاده کنم میشه لطف کنید راهنماییم کنید 

باید فرکانس های انرژیت با چیزی ک میخای هماهنگ باشه 

نسبت ب هرچیزی ک حس خوب داشته باشی جذبش میکنی و برعکس حس بد داشته باشی بازم جذب میکنی همه چی وابسته ب افکار ادماس 

مثال هاشونو داخل تاپیک گذاشتم

حستو خوب نگه دار هر چیزی ک میخای رو بدست اورده حساب کن تمرکز داشته باش روشون منفیارو از ذهنت دور کن و خواسته هاتو روی کاغذ بنویس 

شب موقع خواب و صب بعد از بیدارشدن انسان در حالت الفا هست اون موقع بهترین زمان برای تمرکز و تجسم خواسته هاست💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
تجربه شخصیم: من یادمه همیشه از همسر ایندم ی تصوراتی داشتم ک میگفتم قدش بلنده چش رنگی خوش هیکله مسئو ...

سلام .منکه بچه ندارم نمیدونم برا پسر دار شدن شکرگذاری کنم یا برا دختر ؟برا هر دو میشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام .منکه بچه ندارم نمیدونم برا پسر دار شدن شکرگذاری کنم یا برا دختر ؟برا هر دو میشه؟

سلام برا هرجنسیتی ک دوس دارید شکر کنید بیشتر بخاطر سلامتیش،مثلا خداروشکر ک دختر دارم و موهاش بوره پوستش سفیده چشم رنگیه و خداروشکر ک دخترم صحیح و سالم و اهل صالح هست...یا پسر دارم با مشخصات ظاهری ک دوس دارید...

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️