2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به منم بگو اونیکه تچ عروسی ازش خوشم اومده بهش میرسم؟ اونم به من فکر میکنه چه حسی داره نسبت به من

نمیخوام ناامید کنم

حسم  میگ اون زیاد اهمیت نداده و آینده ای باهاش نداری اگ هم باشی ی مدت کوتاه ولی نیمه گمشده نیست 

ی نفر برات طلایی یا حلقه ای میخره 

کسی هست بشناسی  دست یا پاش آسیب دیده باشه ؟ 

عزیزم برا من میگی حست درمورد من چیه ظاهرم ایندم رفتارم کلا هر حسی ک داری

بازم میگم من حس ششم نیستم 

شخصیت مهربونی داری و قد بلند نیستی 

از زندگی بعد ازدواجت احساس خوشبختی میکنی 

اگ ویژگی ظاهری درست بود بگو 

برای منم میگیری ؟

۱-   خواجه دربیت دوم صریح  و روشن می فرماید ( آن شمع مشتعل دوباره چهره اش را بر افروخت و این پیر سالخورده از آنکه آن شمع دوباره چهره اش را روشن کرده جوانی را از سرگرفت ) خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

۲-   مدتی گره ای درکار شما است و از مطلبی یا چیزی رنج می برید که باعث ناراحتی شدید شماست به جنابعای مژده می دهم به زودی ناراحتی پایان می یابد و کبوتر کامیابی بربام منزل شما نشسته و منتظر ورود است

۳-   با روحیه ای قوی و مصمم و با توکل برخدا و انرژی بازیافته مجدداً با اراده و علاقه بر توسن موفقیت گام بزن و درمیدان خوشبختی حرکت کن که خداوند پشتیبان جنابعلی است و حتماً نذر خود را ادا کن

۴-   به زودی به جنابعای یا یکی از بستگاه نزدیک شما مقامی پیشنهاد می کنند که این موفقیت موجب سرافرازی همه شما خواهد شد

۵-   آینده ای درخشان درانتظار شماست به همین جهت بسیار مواظب و مراقب باشید که حسودان نیز درکمین شما هستند بویژه شخصی کوتاه  قد و چهار شانه که موهایی قرمز دارد و سینه ای کوچک از او برحذر باشید ولی درعوض یکی از بستگان نزدیک به شما مهر و محبت فراوان دارد با او مشورت کنید

۶-   با استادی فرهیخته برخورد می کنید نصایح او را حتماً به کار گیرید که بسیار خیر خواهانه است مسافر به سلامت می آید خبر و هدیه ای دریافت می کنید خرید و فروش هر دو سودمند است درانتظار چیزی هستید ولی تردید دارید سعی کنید آستین ها را بالا بزنید و از وی کمال خونسردی عمل کنید که موفقیت درانتظا ر میباشد زیرا ستاره جنابعالی در برج ثور قرار دارد و خوشبختی از این پس همراه شماست

۷-   اراده و علاقه مرکب موفقیت شما هستند پس با کوشش تاخت و تاز کنید

۸-   یکی از دوستان نزدیک شما به بیماری دچار شده است به او توصیه کنید به پزشکی حاذق که درخارج شهر است مراجعه کند

۹-   چیزی گم کرده ای به زودی با تلاش و اراده و علاقه آنرا به دست خواهید آورد .