2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکی خیلی لجبازی میکنی  با مامانت از سر ی پسر ک میتونه برادرت یا فامیلت یا ... باشه &n ...

در مورد همین کنکور که میگی..حست در مورد نتیجش چیه؟دیوونه شدم از بس بهش فکر میکنم و استرسشو میکشم 

دلت بچه میخواد  ی خواهر  داری ؟ شاید کوچیکترین خودت دنبال کار میگردی؟

درسته ، تقریبا بنظرت این ماه خدا اونی ک میخامو میزاره جلوی راهم؟؟ 

بنظرت کی ازدواج میکنم شوهرم ، خودش منو میپسنده یا ننش 

مال منم نگفتی خودمو کشتم😐

۱-   متاسفانه از بس فکر می کنید دچار ناراحتی و تردید شده اید درحالی که فکر و اضطراب جنابعالی بی مورد و زیاد از حد و اغراق آمیز است

۲-   حافظ در بیت ششم به شما جواب داده است که قلب به تو می گوید رسیدن به این نیت حتماً با توکل به خدا و خواندن دعا عملی است پس اکنون سوره الملک را باحضور قلب  و معنی بخوایند که گشایش حاصل است

۳-   جای هیچ گونه نگرانی نیست این فکر با صبر و حوصله انجام می پذیرد و نباید دلهره و ناراحتی داشته باشید

۴-   اگر بتوانید خود را از فکرهای پریشان دور نگهدارید بسیار بجاست و یا اصلاً قادر باشید از انجام آن صرف نظر کنید بسیار عالی و بجا خواهد بود زیرا در زندگی آنچه موجب رنج و عذاب می شود انسان نباید به آن دل ببندد

۵-   چیزی یا موقعیتی را از دست داده ای اما نگران نباش که به زودی موجبات جبران آن فراهم می شود و برخدا توکل کن

۶- می دانی همیشه برنده : می داند به خاطر چه چیزی پیکار کند و بر سر چه چیزی توافق و سازش نماید اما بازنده : آن جا که نباید سازش می کند و به خاطر چیزی که ارزش ندارد ، مبارزه می کند .

۷- عزیزم : هزاران حسن داری که کافی است از حداقل ۱۰ تای آنها استفاده کین دراینصورت همیشه موفق هستی

۸- نذر خود را اداکن مسافر می آید بیمار فعلاً خوب نمیشود خبر بدی دریافت می کنی ناراحت نشو ، خرید خوب است ولی فروش جایز نیست طلاق عملی می شود .

۹- به تازگی خانواده شما دچار ناراحتی ناخواسته ای شده است به آنها بگویید که کفران نعمت کرده اید بنابراین نذر خود را ادا کنید این موضوع بخوبی حل می شود و نگرانی برطرف می گردد و به سفری مهم خواهید رفت .

دلت بچه میخواد  ی خواهر  داری ؟ شاید کوچیکترین خودت دنبال کار میگردی؟

خب به منم بگو اونیکه تچ عروسی ازش خوشم اومده بهش میرسم؟ اونم به من فکر میکنه چه حسی داره نسبت به من

در مورد همین کنکور که میگی..حست در مورد نتیجش چیه؟دیوونه شدم از بس بهش فکر میکنم و استرسشو میکشم&nbs ...

اگ تلاشمو کنی و روش درست  درس خوندن پیدا کنی میتونی ب خواسته ت برسی 

ولی اگ طبق همین روند پیش بری کنکورت  معمولی میشه و از رشته ای ک مربوط ب درست نی شاغل میشی 

نمیدونم چرا همش تجربی جلو نطرم میومد 

من حس ششم نیستم اگ درست بود بگو