2777
2789
ام..بیشتر بگو یکم

با یکی خیلی لجبازی میکنی 

با مامانت از سر ی پسر ک میتونه برادرت یا فامیلت یا ... باشه  ی سری بحث هایی کردی  قلبت پاکه و کنکوری هستی و دوس داری زودتر ی تغییری ایجاد کنی 

نمیدونم حسم چطوره درست بود اصلا ؟

منن اگه تاپیک زدم دیدم جواب همه رو میدن بجز من تاپیکو قفل میکنم 🤣🤣🤣🤣والااا چه معنی داره اصلا

دقیقا مال همه رو گفتن به جز من البته اشکال نداره ها ولی خب مال منم بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه واسه منم بگیری لطفا؟

۱-   کار عشق باغرور و خود پرستی هماهنگی ندارد اگر واقعاً عشق او را در سر داری باید از خود پرستی و غرور دست بردار و راه رسیدن به محبوب را با  درد طی کنی و گرنه موفق نمی شوی

۲-   سه بار عشق به سراغ شما آمده ولی با یکدندگی و لجبازی و غرور او را ازخود دور کرده اید باید د راین مورد تجدید نظر کنید و به کلی از خودخواهی دست بردارید و راه عشق را با دل و جان طی کنید و او را صمیمانه دوست داشته باشی

۳-   زندگی را به شوخی گرفته اید و بهره برداری از مادیات را سرلوحه کار خود قرار داده اید و در این راه تامل را ازدست داده اید اشتهای شما رد چشم و هم چشمی گویا سیری ناپذیر است پس در دوستان و اخلاق خود تجدید نظر کنید که برا ی هر چیز اندازه نگه داشتن نیکوست

۴-   همسری مهربان و دلسوز و باوفا دارید ولی او را وادار به لجبازی می کنید زیاد متوجه اعمال خود نمی باشد مانند از خود راضی ها  عمل می کنید اگر چه دوست یا همسرتان باوفاست ولی متاسفانه زودباور و دمدمی مزاج است باید به او گوشزد کنید

۵-   بیمارتان بهبود می یابد خرید و فروش نافع است سفر زیارتی یا سیاحتی در پیش دارد که بسیار مفید است

۶-   خانم  عزیزبا توجه به غزل روحیه جنالعالی چنین است پرشور و رک و راست بطوری که از دو رویی و ریا بیزار و متنفرید و از اینکه دیگران شمارا فریب دهند بسیا رناراحت می شودی و چون آتش شعله می کشید از صمیم قلب ه دیگران خدمت می کنید و در این کار تردید به خود راه نمی دهید

۷-   کمال گرا با ایمان اهل جر و بحث کیدنده اما با حیا هستید و همیشه جانب کارا ررعایت می کیند اگر دوست یا همسرتان شما را درک کند از بندگی عالی برخوردار می شود نگران تلفنن های قطع شده نباشید و به سخنان دیگران توجه نکنید نوزادی شیرین درخانواده شما به دنیا می آید

۱-   کار عشق باغرور و خود پرستی هماهنگی ندارد اگر واقعاً عشق او را در سر داری باید از خود پرستی ...

مررسی عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️

کاش بعضی خوابها واقعی بود.        بعضی از واقعیت ها خواب
از من می‌پرسی ؟ این دوستم که تگ کردم اگه اومد بپرس فالاش درست در میاد

اومد بهم میگی؟؟؟ممنونت میشم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏