2821
2789
اومد بهم میگی؟؟؟ممنونت میشم

خبب عزیزم درخواست دوستی بده هر وقت دید قبول می‌کنه یا برو تو یکی از تاپیکاش پیام بده دختر خیلی گلیه جواب میده 🌺🌺🌺

کاش بعضی خوابها واقعی بود.        بعضی از واقعیت ها خواب
باشه🥺

-   خواجه در بیت های اول و پنجم و دهم به ترتیب فرماید ( ماه به فروغ چهره تونیست و رد پیش روی تو گل جلوه گیاهی هم ندارد ) ( نمی دانم که آه سینه سوز من با چهره درخشان تو چه خوهد کرد بدان که آینه قدرت پایداری درمقابل آه را ندارد و تیره و کدر میشود پس از دود دلم پرهیز کن ) ( ای بت من اگر حافظ تورا بپرستد و به تو سجده کند جای خرده گیری نمی باشد زیرا به سبب عشق از دین برگشته و جز معشوق معبودی نمی بیند پس گناهی بر او نیست ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این سه معنی

۲-   چنان به فکر این نیت هستی که چشم عقل و خرد خود را بسته ای بطوری که فریب دادن جنابعالی دراین موقعیت بسیار سهل و آسان است واوازهمین موقعیت بخوبی بهره می گیرد درحالی که اصالت خانوادگی به شما حکم می کند با دوراندیشی بیشتری عمل کنید و بهانه به دست او ندهید پس جدا ً از شتاب و عجله پرهیز کنید و با شخصی آگاه و عالم در این باره مشورت کنید که به صلاح شما می باشد زیرا راه طولانی و رقیبان زیادی دارید

۳-   ویژگی روحی جنابعالی عبارتست از ناآگاه به امور در مواقعی خوش بیان خوش بین بد پیله صلح جو با سلیقه شیک پوش مطلع ثابت قدم سخاوتمند اهل حاشا شوخ و بامزه خودبین زرنگ انتقام جو دلربا

۴- این نیت را با سیاست و حوصله می توانید عمللی سازید مسافر حالش خوبست قدری ا زشما رنجیده پدر و ماد را محبت کنید نذر خود را ادا کنید و سوره مبارکه الرعد را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل م یوشد

۵- خواجه در بیت های ۲-۳-۴- به ترتیب فرماید : ( منزل جان و روح من گوشه ابروی توست و به گوشه ای بهتر ا زاین هیچ پادشاهی مالک نیست ) ( آن چشم آدم کش و دل سیاه را که توداری به طرف هیچ آشنایی نگاه نم یکند ) ( ای اسیر میخانه قدحی بزرگ که مملو از شراب باشد بده تا به شادی شیخی که صاحب خانقاه نیست بیاشامم ) خود تفسیر کنید .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خبب عزیزم درخواست دوستی بده هر وقت دید قبول می‌کنه یا برو تو یکی از تاپیکاش پیام بده دختر خیلی گلیه ...

مرسی گلی جان

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
اگ تلاشمو کنی و روش درست  درس خوندن پیدا کنی میتونی ب خواسته ت برسی   ولی اگ ط ...

درسته تجربی ام. اره خودمم می‌دونم اگه تلاشمو کنم شدنیه..ولی یه حس مزخرفی دارم.ناامیدی کل وجودمو گرفته . 

از منم بگو

۱-   اینقدرغم و غصه را به خود راه مده و خوش باش زیرا  زندگی را هر طور بگیری همان خواهد بود چراغ مجلس انس و دوستی هرگز روشنایی نمیدهد مگر با ایمان و توکل بر خدا

۲-   اینقدر به اعمال وافکار و ثروت خو مغرور نباش پند و اندرز در شما اثر ندارد زیرا مسایل زندگی را به مسخرگی گرفته اید زندگی بازیچه نیست بلکه باید فکر فردا بود

۳-   ای ادیب مرد صاحبدل جانش به عشق زنده است پس اگر تو  عشق نداری راهت را بکش و دنبال کا رخود برو زیرا حریف بسیار سیاس ومکار است

۴-   زمان رنج و محنت شما سپری ردید و شمارش معکوس برا ی خوشبختی و سعادت فرا رسیده است پس وقت را مغتنم بشمارید و د رراه سعادت و خوشبختی تلاش کنید که همای سعادت و کامیابی نزدیک شما شده و اجازه ورود می خواهد

۵- انسان درد و ناراحتی خود را با هر کس و ناکسی نمی تواند بگوید زیرا عده ای نه تنها کار ی نم یکنند بلکه گستاخ تر می شوند و انسان را ناپخته و خام تصور می کنند بنابر این راز دل خود را باکسی درمیان مگذار

۶-   سفر را توصیه می کنم و خرید و فرو ش را مناسب می دانم اما بیمار همچنان به همان وضع و حال خواد بود موفقیت شما توام با صبر و شکیبایی حاصل می شود همین پنجشنبه به یکی از مشاهدمتبرکه برو و چند رکعت نماز بخوان و دعا کن تا خداوند کمک فرماید مژده ای دریافت می کنید

۷-   شما بیهوده خیال می کنی که خواهر یا برادرش گناهکار است آما از روی علاقه اقدام کرده اند ولی بی جهت حساسیت بخرج می دهید پس با لطف و مهربانی عمل کنید که بسیار سودمند است و از رنگ سفید استخوانی یا ارغوانی استفاده کنید

۸-   ا زطریق امواج و رایانه و اینترنت خبرهای خوب و تبادل نظر و مراوده برای شما یا ایشان حاصل می شود

درسته ، تقریبا بنظرت این ماه خدا اونی ک میخامو میزاره جلوی راهم؟؟  بنظرت کی ازدواج میکنم شوهرم ...

این ماه بعید میدونم 

فک کنم  شخصی ک ازدواج میکنی  ی جورایی فامیله غریبه نی 

شاید سه سال دیگ ازدواج کنی 

درسته تجربی ام. اره خودمم می‌دونم اگه تلاشمو کنم شدنیه..ولی یه حس مزخرفی دارم.ناامیدی کل وجودمو گرفت ...

وای پس ی کوچولو حس دارم 😂

فقط تست بزن درصورت نجومی بالا میره پی وی پیام بدع فردا ی ردش درس خوندن برای کنکور بگم ک جواب بگیری