2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب به منم بگو اونیکه تچ عروسی ازش خوشم اومده بهش میرسم؟ اونم به من فکر میکنه چه حسی داره نسبت به من

نمیخوام ناامید کنم

حسم  میگ اون زیاد اهمیت نداده و آینده ای باهاش نداری اگ هم باشی ی مدت کوتاه ولی نیمه گمشده نیست 

ی نفر برات طلایی یا حلقه ای میخره 

کسی هست بشناسی  دست یا پاش آسیب دیده باشه ؟ 

عزیزم برا من میگی حست درمورد من چیه ظاهرم ایندم رفتارم کلا هر حسی ک داری

بازم میگم من حس ششم نیستم 

شخصیت مهربونی داری و قد بلند نیستی 

از زندگی بعد ازدواجت احساس خوشبختی میکنی 

اگ ویژگی ظاهری درست بود بگو 

برای منم میگیری ؟

۱-   خواجه دربیت دوم صریح  و روشن می فرماید ( آن شمع مشتعل دوباره چهره اش را بر افروخت و این پیر سالخورده از آنکه آن شمع دوباره چهره اش را روشن کرده جوانی را از سرگرفت ) خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

۲-   مدتی گره ای درکار شما است و از مطلبی یا چیزی رنج می برید که باعث ناراحتی شدید شماست به جنابعای مژده می دهم به زودی ناراحتی پایان می یابد و کبوتر کامیابی بربام منزل شما نشسته و منتظر ورود است

۳-   با روحیه ای قوی و مصمم و با توکل برخدا و انرژی بازیافته مجدداً با اراده و علاقه بر توسن موفقیت گام بزن و درمیدان خوشبختی حرکت کن که خداوند پشتیبان جنابعلی است و حتماً نذر خود را ادا کن

۴-   به زودی به جنابعای یا یکی از بستگاه نزدیک شما مقامی پیشنهاد می کنند که این موفقیت موجب سرافرازی همه شما خواهد شد

۵-   آینده ای درخشان درانتظار شماست به همین جهت بسیار مواظب و مراقب باشید که حسودان نیز درکمین شما هستند بویژه شخصی کوتاه  قد و چهار شانه که موهایی قرمز دارد و سینه ای کوچک از او برحذر باشید ولی درعوض یکی از بستگان نزدیک به شما مهر و محبت فراوان دارد با او مشورت کنید

۶-   با استادی فرهیخته برخورد می کنید نصایح او را حتماً به کار گیرید که بسیار خیر خواهانه است مسافر به سلامت می آید خبر و هدیه ای دریافت می کنید خرید و فروش هر دو سودمند است درانتظار چیزی هستید ولی تردید دارید سعی کنید آستین ها را بالا بزنید و از وی کمال خونسردی عمل کنید که موفقیت درانتظا ر میباشد زیرا ستاره جنابعالی در برج ثور قرار دارد و خوشبختی از این پس همراه شماست

۷-   اراده و علاقه مرکب موفقیت شما هستند پس با کوشش تاخت و تاز کنید

۸-   یکی از دوستان نزدیک شما به بیماری دچار شده است به او توصیه کنید به پزشکی حاذق که درخارج شهر است مراجعه کند

۹-   چیزی گم کرده ای به زودی با تلاش و اراده و علاقه آنرا به دست خواهید آورد .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز