2777
2789
اومد بهم میگی؟؟؟ممنونت میشم

خبب عزیزم درخواست دوستی بده هر وقت دید قبول می‌کنه یا برو تو یکی از تاپیکاش پیام بده دختر خیلی گلیه جواب میده 🌺🌺🌺

کاش بعضی خوابها واقعی بود.        بعضی از واقعیت ها خواب
باشه🥺

-   خواجه در بیت های اول و پنجم و دهم به ترتیب فرماید ( ماه به فروغ چهره تونیست و رد پیش روی تو گل جلوه گیاهی هم ندارد ) ( نمی دانم که آه سینه سوز من با چهره درخشان تو چه خوهد کرد بدان که آینه قدرت پایداری درمقابل آه را ندارد و تیره و کدر میشود پس از دود دلم پرهیز کن ) ( ای بت من اگر حافظ تورا بپرستد و به تو سجده کند جای خرده گیری نمی باشد زیرا به سبب عشق از دین برگشته و جز معشوق معبودی نمی بیند پس گناهی بر او نیست ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این سه معنی

۲-   چنان به فکر این نیت هستی که چشم عقل و خرد خود را بسته ای بطوری که فریب دادن جنابعالی دراین موقعیت بسیار سهل و آسان است واوازهمین موقعیت بخوبی بهره می گیرد درحالی که اصالت خانوادگی به شما حکم می کند با دوراندیشی بیشتری عمل کنید و بهانه به دست او ندهید پس جدا ً از شتاب و عجله پرهیز کنید و با شخصی آگاه و عالم در این باره مشورت کنید که به صلاح شما می باشد زیرا راه طولانی و رقیبان زیادی دارید

۳-   ویژگی روحی جنابعالی عبارتست از ناآگاه به امور در مواقعی خوش بیان خوش بین بد پیله صلح جو با سلیقه شیک پوش مطلع ثابت قدم سخاوتمند اهل حاشا شوخ و بامزه خودبین زرنگ انتقام جو دلربا

۴- این نیت را با سیاست و حوصله می توانید عمللی سازید مسافر حالش خوبست قدری ا زشما رنجیده پدر و ماد را محبت کنید نذر خود را ادا کنید و سوره مبارکه الرعد را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل م یوشد

۵- خواجه در بیت های ۲-۳-۴- به ترتیب فرماید : ( منزل جان و روح من گوشه ابروی توست و به گوشه ای بهتر ا زاین هیچ پادشاهی مالک نیست ) ( آن چشم آدم کش و دل سیاه را که توداری به طرف هیچ آشنایی نگاه نم یکند ) ( ای اسیر میخانه قدحی بزرگ که مملو از شراب باشد بده تا به شادی شیخی که صاحب خانقاه نیست بیاشامم ) خود تفسیر کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبب عزیزم درخواست دوستی بده هر وقت دید قبول می‌کنه یا برو تو یکی از تاپیکاش پیام بده دختر خیلی گلیه ...

مرسی گلی جان

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
اگ تلاشمو کنی و روش درست  درس خوندن پیدا کنی میتونی ب خواسته ت برسی   ولی اگ ط ...

درسته تجربی ام. اره خودمم می‌دونم اگه تلاشمو کنم شدنیه..ولی یه حس مزخرفی دارم.ناامیدی کل وجودمو گرفته . 

از منم بگو

۱-   اینقدرغم و غصه را به خود راه مده و خوش باش زیرا  زندگی را هر طور بگیری همان خواهد بود چراغ مجلس انس و دوستی هرگز روشنایی نمیدهد مگر با ایمان و توکل بر خدا

۲-   اینقدر به اعمال وافکار و ثروت خو مغرور نباش پند و اندرز در شما اثر ندارد زیرا مسایل زندگی را به مسخرگی گرفته اید زندگی بازیچه نیست بلکه باید فکر فردا بود

۳-   ای ادیب مرد صاحبدل جانش به عشق زنده است پس اگر تو  عشق نداری راهت را بکش و دنبال کا رخود برو زیرا حریف بسیار سیاس ومکار است

۴-   زمان رنج و محنت شما سپری ردید و شمارش معکوس برا ی خوشبختی و سعادت فرا رسیده است پس وقت را مغتنم بشمارید و د رراه سعادت و خوشبختی تلاش کنید که همای سعادت و کامیابی نزدیک شما شده و اجازه ورود می خواهد

۵- انسان درد و ناراحتی خود را با هر کس و ناکسی نمی تواند بگوید زیرا عده ای نه تنها کار ی نم یکنند بلکه گستاخ تر می شوند و انسان را ناپخته و خام تصور می کنند بنابر این راز دل خود را باکسی درمیان مگذار

۶-   سفر را توصیه می کنم و خرید و فرو ش را مناسب می دانم اما بیمار همچنان به همان وضع و حال خواد بود موفقیت شما توام با صبر و شکیبایی حاصل می شود همین پنجشنبه به یکی از مشاهدمتبرکه برو و چند رکعت نماز بخوان و دعا کن تا خداوند کمک فرماید مژده ای دریافت می کنید

۷-   شما بیهوده خیال می کنی که خواهر یا برادرش گناهکار است آما از روی علاقه اقدام کرده اند ولی بی جهت حساسیت بخرج می دهید پس با لطف و مهربانی عمل کنید که بسیار سودمند است و از رنگ سفید استخوانی یا ارغوانی استفاده کنید

۸-   ا زطریق امواج و رایانه و اینترنت خبرهای خوب و تبادل نظر و مراوده برای شما یا ایشان حاصل می شود

درسته ، تقریبا بنظرت این ماه خدا اونی ک میخامو میزاره جلوی راهم؟؟  بنظرت کی ازدواج میکنم شوهرم ...

این ماه بعید میدونم 

فک کنم  شخصی ک ازدواج میکنی  ی جورایی فامیله غریبه نی 

شاید سه سال دیگ ازدواج کنی 

درسته تجربی ام. اره خودمم می‌دونم اگه تلاشمو کنم شدنیه..ولی یه حس مزخرفی دارم.ناامیدی کل وجودمو گرفت ...

وای پس ی کوچولو حس دارم 😂

فقط تست بزن درصورت نجومی بالا میره پی وی پیام بدع فردا ی ردش درس خوندن برای کنکور بگم ک جواب بگیری