2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 47 پست
باورت میشه یه چی بگم؟ من دو سال پیش زبونم با چایی داغ سوخت پرز زبونم سفید شد یکم دستکاریش کردم خودشم ...

ببین نباید پیگیر شی چند بار مقاومت کن استرس بکش یک عمر راحت باش الان من تو اون مرحله ام نکن با خودت من آنقدر این کارار و تکرار کردم پانیک شذم قدر خودت و بدون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسواس چک کر ن ندارم و فقط گفتم اگه داشتم فقط گفتم راحت تر میتونستم باهاش کنار بیام 

عزیزم من هم وسواس چک کردن دارم و هم وسواس طهارت و شستشو هر دو تاش بده آدم اذیت میشه من از بچگی داشتم ولی به این شدت نبود از بعد ازدواج بدتر شد 

منم متاسفانه چندساله دچار وسواس شدم از دست کسی چیزی نمی گیرم هر غذایی رو نمی خورم دستم بیست و چها ...

باید بری تو دل کثیفی،میری دستشوسی هم چند بار نشور دستت و ،خونرو کثیف ول کن درمان تو اینه

ببین نباید پیگیر شی چند بار مقاومت کن استرس بکش یک عمر راحت باش الان من تو اون مرحله ام نکن با خودت ...

واقعا به نظرت افکارم الکیه؟ خودم میدونم هیچ کسی بدون رابطه زگیل نمیگیره اما نمیدونم چرا این کارو میکنم 

به نظرت واقعا سالمم؟ 

به نظرت برم روانپزشک وسواسم خوب میشه؟

واقعا به نظرت افکارم الکیه؟ خودم میدونم هیچ کسی بدون رابطه زگیل نمیگیره اما نمیدونم چرا این کارو میک ...

سالمی وسواس فکری داری ذهنت عادت کرده هی تکرار کنی باید مقاومت کنی بعد یک ماه الگوش عوض شه 

واقعا به نظرت افکارم الکیه؟ خودم میدونم هیچ کسی بدون رابطه زگیل نمیگیره اما نمیدونم چرا این کارو میک ...

اولش تایم بذار برای سرچ افکارت،الان به این روال عادت کردم به ذهنم میگم برو اون تایم که گذاشتم بیا تو اون نیم ساعت

باید بری تو دل کثیفی،میری دستشوسی هم چند بار نشور دستت و ،خونرو کثیف ول کن درمان تو اینه

وای میمیرم اگه همچین کاری کنم😂😂😂

چند بار دستام بخاطر شست و شوی زیادی و استفاده بیش از حد الکل آسیب دیده رفتم دکتر

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
ای بابا😂😂

شپا کتاب داداش رضا رو خوندی؟

تاثیر داشته روت؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
شپا کتاب داداش رضا رو خوندی؟ تاثیر داشته روت؟

اره گفته تمام روانشناس ها اونم وسواس فکری های داغون داشته مثلا میگفت تو خونه بودم هی میگفتن الان سقف میاد روم یا استخون پام نشستم میزنه بیرون و خیلی چیز های دیگه

بچه ها من واقعا الان داره افکارم بهتر میشه،تنها مشکلم الان این من چون پانیک دارم آسنترام و قطع کردم و ازیپم داده به شدت حالم و بد کرد حالا از خارج خارجیش و برام پنجشنبه میفرستن خدا کنه بسازه بهم،نکنید با خودتون این افکار میشه پانیک ،من الان به فکر درمان افتادم شما زودتر بیفتید