2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وسواس فکری دارم هم چندین بار همه چیزو چک میکنم که اون کار انجام شده باشه هم همش به همه شک دارم خیلی سخت یه چیزو قبول میکنم اما بعد قبول کردن بازم براش اما میارم همش به اینکه واقعا کیا درست میگن فکر میکنم مثلاهمش برام سواله که خب یهودی ها و .. بقیه ادیان همه فکر میکنن حق اونا هستن ماهم همین فکر رو داریم اونا میگن ما اشتباه میکنیم ما میگیم اونا در راه نابودی هستن اصلا نمی‌دونم حق رو به کی بدم کم کم دارم کافر میشم اصلا یا می‌خوام انتخاب رشته کنم همش هی تحقیق میکنم اما بازم میگم اگر اشتباه کرده باشم چی اگر زندگیم تلف بشه چی اگر چند سال بعد ببینم مثل یه حیوون زندگی کردن و هیچ هدف خاصی نداشتم چی وهر روز هم بدتر میشم

منم وسواس فکری دارم هم چندین بار همه چیزو چک میکنم که اون کار انجام شده باشه هم همش به همه شک دارم خ ...

میگن هرچی پیگیر بشیم وسواسی تر میشیم باید همون لحظه استزس به جون بخریم نریم سراغش ،من مشاوره میرم

میگن هرچی پیگیر بشیم وسواسی تر میشیم باید همون لحظه استزس به جون بخریم نریم سراغش ،من مشاوره میرم

وای من که دیونه شدم مطمعنم خدا هست به همه چیز اعتقاد دارم اما باز میگم اگر دروغ باشه چی واقعا مریضم

زگیل تناسلی فقط با رابطه جنسی از هیچ جا نمیاد نگران نباش

باورت میشه یه چی بگم؟ من دو سال پیش زبونم با چایی داغ سوخت پرز زبونم سفید شد یکم دستکاریش کردم خودشم بعد چند روز خوب شذ

۲ ساله تو فکرشم نکنه زگیل بوده نکنه چون فشارش دادم خوب شده نکنن از راه ظروف گرفتم

بعد یه عکسا وحشتناکی ازش گرفته بودم نگه داشتم هنوز باراین که هیچیممممم نیست الان میرم نشون دکترا انلاین میذم اونا میترسوننم

حالا هیچیم نیسنا خودم دارم با این عکسای دو سال پیش خودم بیچاره میکنم

یه دکتر میگفت ممکن ویروسش از هوا بگیری یکی میگفت تو کندیش که لابد خوب شده ممکنه هرچی باشه بعد میری با یه ایدی ناشناس دیگع میایی میگن هیچیت نیست توهمی هستی ۵۰۰ تا ویزیت انلاین گرفتم بخدا اگر من حتی چیزمم باشه عکسا ترسناک نگه داشتم البته ۴۰۰ تاش بهم گفتن روانی ببین من ادمم بوس نکردم تو زندگیم حتی نمیدونم این وحشت از کجا اومده تو من

وای من که دیونه شدم مطمعنم خدا هست به همه چیز اعتقاد دارم اما باز میگم اگر دروغ باشه چی واقعا مریضم

هرکدوممون یه جوری میکشیم بالاخره

خیلی بیماریه سختیه

من که الانم باردارم نمیتونم دارو بخورم🥺

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

خخخخ عین منی ببین من نمازام ترک نمیشع 😁😁کتاب داداش رضا در مورد مبارزه با وسواس فکری دان کن بخون 

هرکدوممون یه جوری میکشیم بالاخره خیلی بیماریه سختیه من که الانم باردارم نمیتونم دارو بخورم🥺

عزیزم من تو بارداریم باتشخیص پزشک خوردم

حتما برو دکتر بهت دارو میده

تو بارداری وسواس فکرس داغونت میکنه هم خددتو هم بجه رو

فقط ی ماه مونده ب زایمان کم و قطع میکنن ک براشیردهی مشکلی نباشه

خخخخ عین منی ببین من نمازام ترک نمیشع 😁😁کتاب داداش رضا در مورد مبارزه با وسواس فکری دان کن بخون&nb ...

شما نتیجه گرفتی؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

منم متاسفانه چندساله دچار وسواس شدم

از دست کسی چیزی نمی گیرم

هر غذایی رو نمی خورم

دستم بیست و چهاری زیر شیر آب هست

تفریح و عروسی برم تا دستم رو نشورم چیزی نمی خورم

لیوان و بشقاب و قاشق ها از نظرم کثیفن

لباس های تمیزم رو هی می شورم

خیلی عذاب آوره

نمی تونمم هیچ جوره ترکش کنم

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖