سلام بچه ها،من یه نوع وسواس فکری ای دارم که نمیدونم چطور درمانش کنم، خیلی دارو خوردم و مشاوره رفتم اما هیچ اثری نکرد ،وسواسم اینطوریه که به همه چی شک دارم و هیچیو قبول ندارم مثلا احساس ترس رو میدونم وجود داره اما نمیتونم قبول کنم ترس چیز عادی ای هست و همش ترس اینو دارم که اشتباه فکرکنم ،اصلاقانع نمیشم و نمیتونم از فکرش رد بشم، این فقط یه مورد بود در مورد همه چیز اینطور سوالاتی دارم ، احساس مبکنم اگر وسواسم وسواس چک کردن بود مثلا دروچندبار چک میکردم و... راحت میتونستم کنارش بزارم ولی اینو نمیدونم چیکارش کنم احساس میکنم با همین روشی که وسواس چک کردن درمان میشه وسواس خودمم درمان میشه ولی نمیدونم چجوری، شما نظرتون چیه؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به همه چی شک دارم من فوق العاده با اعتقادم ولی مدام میرم باز راجع به اثبات خدا میخونم با این که میدونم عست و خیلی چیزهای دیگه از باردارین شروع شد الانم آنقدر افکارم بالا هست گیج و منگم همش
به همه چی شک دارم من فوق العاده با اعتقادم ولی مدام میرم باز راجع به اثبات خدا میخونم با این که میدو ...
منم باردارم وسواس فکری دیوونم کرده
نمیدونم دیگه چیکار کنم😭😭
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
نذار پیشرفت کنه من در مرحله درمانم نباید مقاومت کنیم باید بپذیریم و افکار و مثل ابر ببینیم با نوشته های روی بیلبورد خیابون اپلش میگن سخته میفتیم سراشیبی انشالله
مال منم از بارداری شروع شد برو روش های درمان وسواس فکری و بخون از همین الان جلوشو بگیر
قبل بارداریمم اینجوری بودم ولی الان خیلی شدت گرفته
قبلا گیر میدادم به مریضی این جور چیزا
الان وسواس رو شوهرم پیدا کردم مدام گوشیشو چک میکنم
دیوونه شدم 🥺
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》