2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
من دوتا داشتم دختر به اصرار همه وچون خودم هم بچه کوچیک خیلی بی نهایت دوست دارم الان سومی باردارم اما ...

عزیزم خدا دختراتو واست حفظ کنه ولی تو که سومی پسر میخواستی چرا نرفتی دکتر 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم خيلي ب دومي فك ميكنم الان ٣٤سالمه يه بچه يه ساله دارم

اگه مشکل مالی یا روحی خاصی ندارین بهترین اختلاف سنی بین دوتا بچه،۲۰ تا ۳۵ ماهه

این تو ذهنتون باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
تک فرزندی جالب نیست الان دختر برادررشوهر من ۱۲ سالشه تنهاس هر وقت رفتیم اونجا دخترم وپسرم میگن مامان ...

دخترخاله منم تکر فرزنده .الان ۳ماهه که مامانش فوت شده وهنوزحالش زیادخوب نشده 

اگه خواهریابرادرداشت اینقدرتنهانبودوبه خاطرجوخونشون وخواهربرادرش زودترحالش بهترمیشد 

مشکل اینه خانواده پیدا کردن واسه رفت و امد محال شده همه رفتن تو خودشون اصا مایل به رفت و امد نیستن&n ...

بهرحال سرگرم کردن یه بچه هشت ساله اونم از جنس پسر اونقدرا هم کار سختی نیست 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
32 که سن کمیه اخه خیلیها تازه ازدواج میکنن

نمیدونم ولی مادرم خیلی بی اعصاب بود.اصلا یادم نمیاد ک نشسته باشه برای برادرم قصه بگه یا باهاش بازی کنه.هرجا میرفت ماهارو نمیبرد میگفت حوصله ندارم دنبالتون باشم.البته سختی توی زندگیش خیلی داشت افسرده بود

همین الانم بچه دار بشی اختلاف سنیشون ۹ساله.دوتا تک فرزند داری درواقع.جفتشون تنها بزرگ میشن.در اینده هم الله اعلم به درد هم بخورن یانه.الکی فکرای بیهوده نکن بشین سر زندگیت عزیزم.منم دخترم ۱۲سالشه تک فرزنده.هممون شاد و خوشحال و خندانیم😂