2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
خودت چندسالت الان بیار 

الان ۳۲ سالمه اخه میترسم نه آینده ی پسرم شدید تنهاس نمی دونم کدوم کار درست بجه بیارم یا نه با این وضعیت گرونی من این یکی رو کامل دارم تو رفاه بزرگ میکنم اما اگه دوتا بشن به سختی میرسونم 

دختر دایی مامانم ۴۴ سالشه هفته ی پیش زایمان کرد. زن عموم ۴۰ سالگی پسر دومش رو باردار شد.

من اختلاف سنی اینقدرزیادو دوست ندارم چون سن بالاباشه بچه تو۳۰  ۴۰سالگی پدرمادرشوازدست میده

🩷🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگا نمی خوام

الان بچه است حالیش نیست ولی بعدن که خواهر یا برادر بقیه رو ببینه میگه چرانیاوردی یک بچه واقعا کمه اگه شرایط مالیتونو خوبه یه دونه بیار بچه بیاد روحیات خیلی بهتر میشه بچه کوچیک خیلی شیرینه

دوتا پشت سر هم میاوردی بهتر بود.سختی زیاد داره اوایل.مال من الان ٢ و ٣ هستن.خیلی بهتر شدن.همه جا هوای هم رو دارن.راحت باهم کنار میان.دعوا هم دارن ها ولی خیلی هم رو دوست دارن.مثلا دخترم براش از روی کتاب نقاشی هارو نشون میده یا دوتایی خمیر بلزی میکنن.ولی اگه حوصله نداری نیار.مادر من توی ٣٢ سالگی برادرمو ب دنیا اورد.هیچوقت درست برای داداشم وقت نذاشت.

چقدر شما مثبل منی دقیقا

منم شرایط شمارو دارم باطر سن خودم یکم دودلم ولی دارم اقدام میکنم بیارم

بخاطر پسرم.خیلی دوست داره

اینقر همه تک فرزند و کمن میگم 20سال دیگه ما نباشیم بچم تک و تنهاست

شرایط مالیشو و اعصابشو دارم عاشق بچه ام

من اختلاف سنی اینقدرزیادو دوست ندارم چون سن بالاباشه بچه تو۳۰  ۴۰سالگی پدرمادرشوازدست میده

دیر ازدواج کردن اونا....

دیگه عمر دست خدا عه.۳۰ سالگی هم خدای نکرده پدر و مادرش رو از دست بده یه آدم بالغ و بزرگه بچه ی ۴ ساله که نیست.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
تنهایی چیه بابا خب خودت باهاش وقت بگذرون نقاشی بکش پارک ببرش. با خونواده های همسن و سالاش رفت و آمد ...

مشکل اینه خانواده پیدا کردن واسه رفت و امد محال شده همه رفتن تو خودشون اصا مایل به رفت و امد نیستن 

من ۳۹ سالمه و بچه دومم تازه امده. اولی ۹ سالشه. خیلی توان میخواد ،بچه دوم راحته و شیرینه و این حرفها درسته اما باید بدونی مثل اولی نیست، یکی دیگه هم داری که کلی کار داره، کارهای مدرسه و از طرفی دلش میخواد مامانش مال خودش باشه.

منم ذهنم با این موضوع درگیره ی دختر ۱۸ ماهه دارم و بارداری هام سخت میشه بعد دوتا سقط برا دخترم ک باردار شدم نه ماه استراحت مطلق و سرکلاژ و هر روز دوتا ٱمپول و اینا بچم ب دنیا اومد واقعا با این همه مشکلات نمی دونم راه درست کدومه