2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
ببخشید این سوالو میپرسم چرا چند سال پیش که موقعیت از هر نظر بهتر بود این تصمیم رو نگرفتید؟ تک فرزن ...

منم هرجا اینو میگم همه میریزن سرم

بابا تک فرزندی ظلمه در حق بچه

نکنید این کارو

گناه دارن بچه های اول

فقطم تنهایی نیست،اسیب های روحی داره براشون،یه کم تحقیق کنین خودخواه نباشین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ذهنم با این موضوع درگیره ی دختر ۱۸ ماهه دارم و بارداری هام سخت میشه بعد دوتا سقط برا دخترم ک بار ...

دقیقا من شرایط شمارو داشتم اما رو دومی وسومی هیچ مشکلی برام پیش نیومد وزایمان های راحتی رو دومی داشتم سومی رو هم الان 5 ماه هستم مشکلی ندارم خدارو شکر

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
دخترخاله منم تکر فرزنده .الان ۳ماهه که مامانش فوت شده وهنوزحالش زیادخوب نشده  اگه خواهریابرادر ...

الهی 

خدا بهش صبر بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم منم ۳۳ سالمه و دخترم ۳ سالشه و اصلا و ابدا نمیتونم به دومی فکر کنم

بلاخره این همه بچه تک فرزند که موفقن یکیشم بچه من و شما

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن

منم یکی دارم هشت سالشه و به شدت تنها بوده و.تنهایی حتی بهش آسیب زده ر وز و شب التماس میکنه خواهر میخواد

32سالمه همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه دومی بیارم

همتای مامانم بودم❤

گفتنش سخته چون خودتون شرایط زندگیتون رو بهتر میدونید 

منزل خودتونه درآمد کافی دارید و....

بعد واقعا بچه نوزاد شیرینه و زندگیتون رو گرم می‌کنه ولی بعدش مشکلات خاص خودشم هست مثلا حسابی دست و بالتون بسته میشه ممکنه اینقدر درگیر دومی بشین از درس و مدرسه اولی غافل بشین بعد دومی به سن مدرسه برسه شما نزدیک ۴۷ سال هستین آیا واقعا حوصله دارید کلاس اولی باهاش کار کنید  و براش وقت بزارید یا ترجیح میدید با همسرتون مسافرت برید دورهمی زنانه و مهمونی و....   بعد فاصله سنی بیشتر از ده سال بین بچه ها عملا زیاد رفیق نیستن ولی خوب بازم ببینید دل خودتون چی میخواد همین

من دوستم همسن منه ۲۲سالشه الان ومن دخترم ۲سالشه بادوستم همیشه باهمیم دوستم هنوزازدواج تکرده وقتی ماد ...

این قدر اختلاف سنی هم خوب نیست مخصوصا برای اون ته تغاریه.

به جای یه مامان بابا،چند تا مامان بابا خواهد داشت.

یا خیلی لوس میشه یا همیشه حس نتونستن و نداشتن عزت نفس میکنه

این کار پدر مادرم خودخواهیه

البته بعضی وقتا ناخواسته ست اون دیگه نمیشه کاری ش کرد

ولی گاها پیش میاد والدین از رو حوصله سر رفتن بچه میارن به قول خودشون زنگوله پای تابوت 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

چهل سال که چیزی نیست .من بچه دوم همین حدود آوردم...تک فرزند اصلا دوست نداشتم ..هنوز هم اگر دخالت بقیه نبود سومی میوردم ...شاید هم بیارم ...من میگم دوتا هم برای ایندشون باز کمه ...تازه من بارداری سخت دارم ....ولی من هم میگم ای کاش دومی زودتر میوردم الان 6سال اختلاف دارن .