2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
دقیقا من شرایط شمارو داشتم اما رو دومی وسومی هیچ مشکلی برام پیش نیومد وزایمان های راحتی رو دومی داشت ...

من مشکل انعقادی دارم عزیزم و دکتر گفت اولی رو ک سرکلاژ شدی دومی هم بایر سرکلاژ بشی 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من الان چهل سالمه چهل و دو دهنم آسفالت شده با بچه یکسالو خورده این نکن که بیچاره میشی

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
وااای. خواهر من همسن مادر ایشونه یه دختر داره😂

مادرم ۱۳سالگی ازدواج‌کرده و الان چند نوه داره ۳داماد ..فاصله سنی ما با مادرم کمه فاصله سنی دامادمون خیلی کم..درکل جوونه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
منم هرجا اینو میگم همه میریزن سرم بابا تک فرزندی ظلمه در حق بچه نکنید این کارو گناه دارن بچه های ...

دقیقأ درسته

با این زندگی های آپارتمانی بچه تنها و بدون هم بازی میمونه

کسایی که طرفدار تک فرزندی ند میگن خودمون باهاش بازی می کنیم

بچه کنار هم سن خودش از نظر هوش و ذهنی بهتر رشد میکنه

جاریم تو47سالگی بچه سوم دنیا اورد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
منم یکی دارم هشت سالشه و به شدت تنها بوده و.تنهایی حتی بهش آسیب زده ر وز و شب التماس میکنه خواهر میخ ...

نکنین این کارو باور کنین اسیب روحی داره تا بزرگسالی شم ادامه داره

ویس های دکتر هلاکویی در مورد لزوم فرزند دوم رو به شوهرتون نشون بدین شاید اصلا متوجه وخیم بودن اوضاع نیستن.

اگه شرایط مالی و روحی دارین چرا که نه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دوست من ۳۹ سالشه ماه پیش  بچه دومی رو اورد. میگه اگه میدونستم اینقدر شیرین وخوبه زودتر میاوردم. ...

دقیقا همینجوره 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم خدا دختراتو واست حفظ کنه ولی تو که سومی پسر میخواستی چرا نرفتی دکتر 

خیلی دکتر رفتم شوهرم اسپرمش افتضاح بود گفتم قیدش بزنم حتی دکتر گفت با ای یواف میتونی فقط باردار بشی تحت نظربودم یک سال خورده ای همین که گفتم حتما حکمتی داره وقیدشو زدم همون ماه باردار شدم گفتم هرچی قسمت از روز اولی باردار شدم وتشکیل قلب نداده بود به شوهرم گفتم دختر دوست نداری من سقط کنم گفت کار خدارو نمیشه جلوش گرفت بعدم تو دختر دوساله داداشت جونت درمیاد براش بعد مال خودت میخوای بندازی دیگه نگه داشتیم هزینه ای یو اف هم نداشتم

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت