2777
2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 20 پست
اره دقیقا  تا قبل اینکه با این دوستم اشنا بشم خیلی از نظر درس خوندن بهتر بودم چون با هیچکی دوست ...

بهترین کارو میکنی هر چیزی وقتی داره ولی خودتو از دنیای اطرافت دور نکن حداقل هفته ای یه بار استراحت بده هم به روحت هم به جسمت و اون موقعس که رفیق به کارت میاد ایشالا که موفق باشی خواستن توانستنه گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون چشم ،مرسی از نظر مفید وخوبت❤️❤️

قربونت گلم یه توصیه دیگه ک برای کنکور بت میکنم اینم وقتتو برای کلاس و ویدیو و این چیزا برای درست هدر نده فقط تست و کتاب خودت بهترینن مگر این که مسئله ای رو متوجه نشده باشی یه سر ریز بش بزنی

یه شرطی تودوستی هستش که میگه باکسی دوستی کن که بدون نفعی برات داره

منظورم سواستفاده یانفع مالی نیستا

فقط کسی که باهامون دوست میشه بایدبتونه ازنظر روحی ،فکری،عاطفی،مالی،درسی،یاکلاشرایط زندگی باعث پیشرفت مابشه اگه کسی باعث عقب افتادن یاافسردگی یا درکل باعث بشه روحا احساس ناخرسندی کنیم متاسفانه بدرددوستی نمیخوره وانرژی مثبتی رومون نمیذاره