2777
2789
عنوان

دوستم

308 بازدید | 20 پست

سلام من نیاز به نظرتون دارم یکم طولانیه 

من پارسال کتابخونه درس میخوندم ،خیلی میخوندم استراحت کمی داشتم وبا کسی حرف نمیزدم  ،به خاطر همینا اونجا مرکز توجه بودم

من همیشه خودم تنها یه گوشه مینشستم ویه جای مخصوص هم داشتم تا اینکه یه دختری یه روز هی میومد مینشست کنارم وهی نگام میکرد ودرس میخوند خلاصه این کم کم باهام دوست شد تاجایی که خیلی صمیمی شدیم باهم

اون میگفت که وضع درسیش بهم ریخته وچون من خیلی میخوندم پیش من مینشسته که اونم به درس خوندن تمایل پیدا کنه وبه نوعی با من پیشرفت کنه! خودمم با اینکه عقب افتاده بودم یه چیزایی سعی میکردم بهش یاد بدم ودو سه ساعت از وقتم در روز برای اموزشش میرفت وخودش هم اصرار داشت که بهش نشون بدم چون اینجوری یاد میگرفت

خلاصه کنکور دادیم واونی که میخواستم نشد تا اینکه موند برا سال دیگه

ما کماکان کتابخونه لاقل هفته ای یکبار میرفتیم که ولش نکنیم تا یه استراحتی کنیم وبعضی موقعه که من میخواستم شروع کنم اون بی حوصله بود وگرفته ومن دلم نمیومد نو همون حال بزارمش واز درس خودم میزدم که اون حالش خوب باشه وبالا بیاد وقت خودمم خوب گرفته میشد وعملا دو سه ماهی درس خاصی‌نتونستیم بخونیم روحیه ها بهم ریخته بود

اون یه بار جشن دعوت بودم لباسش بهم داد یا مدام بهم زنگ میزد اگر من کتابخونه بودم میرفت اگر من نمیرفتم اونم نمیرفت

کل غذا واینا هم با من بود ،خونه اونا نزدیک بود واون با خودش غذا نمیورد ولی من چون با خودم میوردم دیگه به اون گفتم نیاره که وقتش گرفته نشه وغذاش با من باشه

بقیشو الان میگم

خلاصه یکی از بچه های کتابخونه حس میکردم از همین دوستم کمی خوشش میاد

من باهاش شوخی میکردم وگاهی سر به سرش میزاشتم ولی اون خوشش نمیومد ومیگف نگو نمیدونم چرا کلا دختر شیطونی هم هست ولی یه بار که این رد شد من یه لبخند زدم ونگا دوستم کردم که با لحن خیلی تندی وبا جدیت تمام بهم گفت اگر یکبار دیگه اینجوری نگام کنی میزنم تو گوشت که نفهمی از کجا خوردی

حقیقتا من اونجا جا خوردم ،چون فقط باهاش شوخی میکردم وهیچ منظور جدی نداشتم

من حتی بابام تو طول عمرم نزده تو گوشم یاچنین حرفی بهم نزده اینکه انقد منو بی‌ارزش دونست که این حرفو بهم بزنه واقعا دلم گرفت بااینکه همش هواشو داشتم توقع چنین رفتاری نداشتم حقیقتش

بعد همون جا فهمید من دلم گرف وناراحت شدم گفت اگه ناراحت شدی من معذرت میخوام یکی از دوستای دیگمون هم اونجا بود ،واون دوست دیگم بهش گفت والا اینجور که تو باهاش حرف زدی منم بودم ناراحت میشدم

خلاصه من چیزی نگفتم وبلند شدم رفت سالن مطالعه درس بخونم واونم یکی دوساعت بعدش اومد بهم گفت میشه یه لحظه بیای پایین کارت دارم منم گفتم نه دارم درس میخونم

اهمیت ندادم چند مرتبه دیگه گفت واخر گفت من منتظرتم پایین تا بیای که من محل ندادم ونرفتم

خلاصه فرداش دیگه اون هیچی نگفت نه من

بعد فرداش رفته بودیم چیزی بخوریم اون دوست دیگم گفت اشتی کنین دیگه این دوستم گفت وقتی نمیخاد چیکارش کنم بعد گوشی اون دوستم دستش بود نمیتونست از یه سایت بیاد بیرون من با لحن شوخی گفتم مثلا میخواد کنکورم بده برام که باز با لحن تندی گفت به تو چه

حالا چیکار کنم بنظرتون ببخشمش یا دورش خط بکشم

میدونم الان میگین چقدر بچه بازی هست ولی من واقعا تصور نداشتم اینجوری باشه رفتارش نمیدونم البته اینم بگم این دوستم کمی عصبی ومودی هست بعضی ووقعه خیلی خوشحاله بعضی موقعه خیلی یهو گرفته میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه من چیزی نگفتم وبلند شدم رفت سالن مطالعه درس بخونم واونم یکی دوساعت بعدش اومد بهم گفت میشه یه ل ...

هر آدمی یه سری اخلاق های بدی داره

اگر ارزشش داره و خوبی هاش بیشتره ببخشش

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

هر آدمی یه سری اخلاق های بدی داره اگر ارزشش داره و خوبی هاش بیشتره ببخشش

خوب من الان گیج شدم چون ما تا سال دیگه هم تو یه مکان درس میخونیم ببخشید خیلی هم طولانی شد ولی بنظرت چیکار کنم 😕دلم یه کم ازش ناراحت شده بنظرت من زود رنجم یا کار اون بد بوده

میخواستم بگم مودیه که خودت گفتی.تو لحظه عصباتی میشه بعدش پشیمون میشه حساسم هست بنظر من آشتی کن ولی م ...

مرسی عزیزم که کامل خوندی ووقت گزاشتی 

باشه چشم حواسم از نظر درسی باید خیلی جمع باشه❤️🌹

خوب من الان گیج شدم چون ما تا سال دیگه هم تو یه مکان درس میخونیم ببخشید خیلی هم طولانی شد ولی بنظرت ...

لحنش بد بوده ولی خب توی دوستی این چیزها هم پیش میاد

به نظرم ببخش

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آشتی کن ولی وقتت رو بزار بیشتر برای درس خودت 

به بقیه کمک کن توی درس ولی حواست باسه به خودت 

بردگردی به عقب پشیمون نشی از درس و زندگیت زدی 

یکم دلداری بده یکم کمک کن بعد بشین سر درس ات 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
آشتی کن ولی وقتت رو بزار بیشتر برای درس خودت  به بقیه کمک کن توی درس ولی حواست باسه به خودت&nb ...

دقیقا 👌الان خودمم به همین نتیجه رسیدم ، وقتمو یه جاهایی سر کمک به دیگران خیلی هدر دادم دیگه دور این کارام باید خط بکشم😕😑

مرسی که نظر دادی❤️🌱

خوب من الان گیج شدم چون ما تا سال دیگه هم تو یه مکان درس میخونیم ببخشید خیلی هم طولانی شد ولی بنظرت ...

عزیزم باهاش صحبت کن منطقی درسته ادم مودیه اما بگو حواسش باشه ارزش ادمو به هر دلیلی پایین نیاره که بعد بخواد پشیمون بشه نمیشه که ادم هی خطا کنه بدو بیاد بگه ببخشید هر چیزی حد و اندازه ای داره و اینم بگم اگر میخوای کنکور چیز خوب قبول شی ایشالا ...دور رفیقو دوستو برای موقع درس خوندن کامل خط بکش

عزیزم باهاش صحبت کن منطقی درسته ادم مودیه اما بگو حواسش باشه ارزش ادمو به هر دلیلی پایین نیاره که بع ...

اره دقیقا  تا قبل اینکه با این دوستم اشنا بشم خیلی از نظر درس خوندن بهتر بودم چون با هیچکی دوست نبودم وخودم بودم وخودم، بعدش از نظر روحیه واینا چون با هم حرف میزدیم خیلی روحیم بهتر میشد وشاد تر بودم ولی از نظر درسی یه جاهایی عقب میوفتادم ،الان این هفته دقیقا مثل قبل شدم وکلا یکی دو بار استراحت میکنم اونم در حد ۲۰ دقیقه حواسم خیلی جمع میکنم که خراب نکنم دیگه