2777
2789
عنوان

دلم شکست...

93 بازدید | 9 پست

رفته بودیم عروسی پسر داییم دو ماه دیگه هم عروسی خودمه  امروز شنیدم زنداییم به خالم گفته ما نمیتونیم بیایم عروسی عروسی دوست پسر داییمه همون تاریخ اون واجبتره مثل داداش میمونه برا پسرم خالم هم از حرصش گفته برید اونا مهمترن واقعا دلم شکسته پسرداییم آبجی نداره مثل خواهر پابه پای همه رقصیدم نگه خواهر ندارم منم برادر ندارم مثل داداشام میدونستمشون اما نمی‌خوان بیان عروسی واقعا ناراحت شدم همین الانشم گریم میاد اینارو تایپ میکنم  یعنی برا داییم عروسی دوست پسرش واجب‌تر از عروسی خواهرزادشه 😔دلم شکست خیلی

فدای سرت بابا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال واقعا واسه فامیل و نیومدنشون ناراحتی؟!!! 

خاله ات اینا و بقیه هستن 

نیان هم چیزی نمیشه ولی توام تلافی کن که حرصت نگیره

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
اه ول کن چه چیزایی برات مهمه

انتظار  داشتم اونجوری که من و خونوادم رفتار کردیم باهامون رفتارشه نه اینجوری که از الان بگم نمی‌آیم اونم واسه خاطر هفت پشت غریبه

بیخیال واقعا واسه فامیل و نیومدنشون ناراحتی؟!!!  خاله ات اینا و بقیه هستن  نیان هم چیزی ...

نه واقعا خیلی بی کسیم همه میگن نمی‌آیم نه از خونواده پدری شانس آوردیم نه مادری 

نه واقعا خیلی بی کسیم همه میگن نمی‌آیم نه از خونواده پدری شانس آوردیم نه مادری 

عزیزم نیان 

توام نمیری مجلس شادیشون 

من شخصا بوده کسی مجلس شادی داشته دعوتم نکرده،چند وقت بعدش عزا داشته شرکت نکردم 🤷🏻‍♀️

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
ب تخمدان چپت  حوصله داری اهمیت بدی؟

پووووف شاید بیخوده ولی واقعا دلم شکسته براش خواستگاری رفتم با دختر مورد علاقش حرف زدم دلشو بدست آوردم تهش عروسی خودم از الان میگن نمیایم ما حقم دارن دیگه چه نیازی ب ما دارن

عزیزم نیان  توام نمیری مجلس شادیشون  من شخصا بوده کسی مجلس شادی داشته دعوتم نکرده،چند وق ...

حتما همینکار میکنم از این میسوزم تازه دوروزه از مراسمشون میگذره این حرفو میزنن