2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست

تیپ زدم برم بیرون پسر یکی از آشناها مونم خونمون بود گفتم چرا داره با تعجب نگام میکنه حتما خیلی خفن شدم 

رفتم کفش بپوشم دیدم پاشنه جورابم افتاده بود روی پام به خاطر اون بوده 😶😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بانمک درست کنین یه ماهیتابه روتوش زیادنمک بریزین بزارین داغ شه بعدش پفکاروتونمکاپنهون کنین وهم بز ...

باز میشه واقعا؟

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

یباریکی به شوهرم گفته بود که اگه لیموترش اونم تازه ابشو بریزی توچشمت چشمات شفاف وسفیدمیشن یه روزدیدم شوهرم اومده خونه یه پلاستیکم لیموترش خریده گفتم اینا واسه چین؟گف بشین ببیک الان چشام چشد شفاف میشن خلاصه رفت درازکشید تاچندقطره ابلیموچکیدتوچشمش رفت هوااا یه جیغایی میزدکه نگم وای منم روده برشدم ازخنده اصن نمیتونستم جلوخودمو بگیرم همینجوری میگف اخ سوخوم وای کور شدم خدالعنتش کنه که اینجوری بهم دروغ گفت کلا شوهرمنم مث اسی جوگیره هرکی هرچی بگه انجام میده

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

منم رفتم نون باگت بخرم خودم کارتمو تو پز کشیدم یهو نمیدونم چم شد برگشتم با قیافه خاصی به فروشنده گفتم رمز؟؟؟؟ 

وای خدا بیچاره پشماش ریخت یه لحظه 

خودمم از خجالت مردم نفهمیدم چجور از مغازه اومدم بیرون 😂🙈🙉🙊

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

اینی ک میگم سم از طرف مادر دوستم بود.اول راهنمایی بودم همکلاسیم ک هم محله ایمون بود هی ز زد پشت سر ب خونمون اصرار ک باید بیای خونمون تا آخر سر راضی شد مامانم منم ی کت و شلوار دخترونه شیک داشتم پوشیدم رفتم نشستیم با همکلاسی صحبت کردیم باباش اومد خونه مامانش رفت چادر آورد برام از رو کت شلوار سرم کردم😂بعد داشتم برمیگشتم چادر پس دادم دوباره با کت شلوار برگشتم خونمون

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
تیپ زدم برم بیرون پسر یکی از آشناها مونم خونمون بود گفتم چرا داره با تعجب نگام میکنه حتما خیلی خفن ش ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂😂

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
یباریکی به شوهرم گفته بود که اگه لیموترش اونم تازه ابشو بریزی توچشمت چشمات شفاف وسفیدمیشن یه روزدیدم ...

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂متولد چ ماهیه

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
تیپ زدم برم بیرون پسر یکی از آشناها مونم خونمون بود گفتم چرا داره با تعجب نگام میکنه حتما خیلی خفن ش ...

وااای من چند روز پیش عجله ای لباس پوشیدم جای برم یهو کسی اومد خونمون هول شده بودم ی جوراب کرمی ی جوراب آبی ،ی لحظه ب خودم اومدم شبیه جاجول بودم خیلی بدشد....