2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

7439 بازدید | 237 پست

بچه ها سم ترین کارایی که کردین یا سم ترین خاطراتتون رو هرچی یادتونه تعریف کنین منم کلی کار سم کردم که الان تایپ میکنم🙈

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)

من چندوقت اول عقدم بودبعدنامزدم لباشواوردنزدیک صورتم باخودم گفتم حتمامیخادبوسم کنه گف لب میخام بلدنبودم چیکارکنم😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه سال آخر دبیرستان بودم تو امتحانات نهایی بودیم

منم شنیده بودم جوش شیرین خیلی برا پوست خوبه و شنیده بودم اگه بتونی شب بزنی نشوری تا صب که دیگه عالیه

یکم پودر سفید داشتیم ک مامانم میگف جوش شیرینن منم شب گفتم بزنم ک فردا که میرم امتحان سیندرلا شده باشم همه به به و چه چه کنن😂😂😂

شب ریختم تو آب همین که زدم به پوستم آتییییییییییییییییش گرفتم

عینه اسفند رو آتیش جلزو ولز میکردمو بالا پایین میپریدم ولی نشستمو تحمل میکردم(ادامه داره)

من چندوقت اول عقدم بودبعدنامزدم لباشواوردنزدیک صورتم باخودم گفتم حتمامیخادبوسم کنه گف لب میخام بلدنب ...

ای وای😂😂😂منم بلد نیستم که😂😂😂😂

ای وای😂😂😂منم بلد نیستم که😂😂😂😂

یادمیگیری عزیز

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

خلاصه باورتون نمیشه سه ساااااااعت همونجوری هرلحظه هم بیشتر میشد دردش ولی تحمل کردم😂😂😂😂حالا بماند که بعدش فهمیدم پودر جوهرنمک بودن😐😂😂😂😂😂😂

مگه جوهرنمک پودر داش اخه؟من از کجا باید حدسشو میزدم😂😂

صب که پاشدم صورتم عینه سرای کچل که خیلی برق میزنن برق میزد و خییییلیم قرمز بود

کلا سوخته بو😑😑😂😂😂

من چندروز پیش بازار بودم دیدم همه نگام میکنن حس شاخ بودن بهم دست داد باغرور راه میرفتم بعد یه لحظه جلوتر از شوهرم راه رفتم دیدم شوهرم فقط میخنده نگو که چادرمو برعکس پوشیدم براهمین مردم نگاه میکردن مردم از خجالت😅

یه غلط دیگه هم که کردم این بود که شنیده بودم اونا که دندوناشون زرد میشه یه کم با پنبه جوهر نمک بزنن به دندونشون سفید میشه

منم که جوگیرررررر

دندونام خییییلی خوب بود جنسش زرد هم نبود

منه اسکل رفتم جوهر نمک زدم بهشون کلی هم با مسواک اون جوهرنمکو روش ساییدم و خیلی هم گذاشتم بمونه

کلی هم پوست لبو دهنم کنده شد

دندونامم داغون شد الان حتی اب یکم سرد هم نمیتونم بخورم میناش ب گا رف کلا😐😐😐😐😐😐😂😂😂

من چندروز پیش بازار بودم دیدم همه نگام میکنن حس شاخ بودن بهم دست داد باغرور راه میرفتم بعد یه لحظه ج ...

وای نگو😂😂😂😂منم رفته بودم مراسم ختم بعد شب بود منم از صب اونجا بودم گفتم بزا مقنعهمو در بیارم از اول بپوشم لامپ دسشویی خراب بوده متوجه نشدم یکی دو ساعت بعد متوجه شدم برعکسه هیشکی هم هیچی نگفته بود😂😂😂