2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست
منم رفتم نون باگت بخرم خودم کارتمو تو پز کشیدم یهو نمیدونم چم شد برگشتم با قیافه خاصی به فروشنده گفت ...

ایییییییییییییی😂😂😂😂خودت قبلا فروشنده بودی لابد؟؟😂

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂متولد چ ماهیه

اردیبهشت 

یباردیدم ساعت یازده شب اصرارداره بریم بیرون میگم بگو چی میخوای میگه برم صابون داو بگیرم الان یه کلیپ دیدم چندقلم که الان یادم نیس رو با صابون داو رنده شده ماسک درست کرد زد بصورتش خیلی سفیدشد هرچی بهش گفتم بابا اینا همش الکیه خلاصه نصف شب رفتین توسوپری ها دنبال صابون داااو گشتیم اخرسر اومدیم خونه اشپزخونموبه گندکشید اخرم سفیدنشد البته خودش خوبه نمیدونم مث تو چه اصراری داره هی بلا سرخودش بیاره

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایییییییییییییی😂😂😂😂خودت قبلا فروشنده بودی لابد؟؟😂

نه بابا تو مرکز لیزر اپراتور بودم انقد اونجا دوستام میگفتن رمزتون 

منم انگار مغزم ضبط کرده بود این کلمه رو 😂

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
باز میشه واقعا؟

منم فیلمشودیدم امتحان نکردم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
اینی ک میگم سم از طرف مادر دوستم بود.اول راهنمایی بودم همکلاسیم ک هم محله ایمون بود هی ز زد پشت سر ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اون ب جا تو موذب بود

ی بارم کوچیک‌بودیم راهنمایی من خیلی ساده بودم ی نفر داشت ب بچه ها میگفت آره تولدم فلان روزه بیاین فلان بعد من برگشتم گفتم ببخشید من نمیتونم بیاما مامانم نمیذاره میدونم‌خندید گفت کی تو‌رو دعوت کرد😂آخه یکی نبود بگه تو‌چرا حرف زدی؟😐

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون

چشم شوهرم ناخونه ریز داره که همه گفتن نیازبه عمل نیس 

خلاصه وسط اینکه بنایی داشتیم و روزی صدبارمیرفت سرساختمون وهوام سردبود یه روزدیدم اومدگف رفتم نوبت گرفتم فردابرم چشممو عمل کنم‌....قیافه منوخودتون تصورکنین ‌‌

گفتم اخه الان؟تواین موقعیت چرااینقدیهویی؟گف من جوونم تاجوونم بایدازچشمام لذت ببرم و....گفتم راستشوبگوبازکی چی گفته اینجوری جوگیرشدی؟گف راستش امروز یه بنده خدایی بهم گف اقای فلانی حیف نیس چشمتوعمل نمیکنی؟تاجوونی لدت ببرو...من پول عملم حساب کردم مخالفت فایده اینداره خلاصه فرداش گف یه عکس قبل عمل ازم بگیر که بازیه عکس بعدعمل هم ازم بگیری دیگه رفت عمل کرد چشماش هیچ تغیری نکرد که تاچندوقتم قرمزبود اونهمه پول بیزبونم به فنا رفت ازدست جوگیری های شوهرم اصن درامان نیستم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ببخشید ولی مردم از خنده😑😂😂😂😂😂😂

نوش جونت 😁

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اردیبهشت  یباردیدم ساعت یازده شب اصرارداره بریم بیرون میگم بگو چی میخوای میگه برم صابون داو بگ ...

امان از حساسی و وسواسی و جوگیری فقط من درکش میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دبیرستان که بودم داشتم کنفرانس میدادم و دیگه آخراش بود که معلم گفت بفرما بشین منم فکر کردم میگه بیا جای من بشین، خیلی جدی گفتم نه ممنون شما راحت باشید و به صحبتام ادامه دادم بعد یه لحظه نگاش کردم دیدم دستش به سمت نیمکتم خشک شده بود 🤣

دبیرستان که بودم داشتم کنفرانس میدادم و دیگه آخراش بود که معلم گفت بفرما بشین منم فکر کردم میگه بیا ...

وای اون لحظه چی کشیدی دختر😂😂😂

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
وااای من چند روز پیش عجله ای لباس پوشیدم جای برم یهو کسی اومد خونمون هول شده بودم ی جوراب کرمی ی جور ...

الانا دیگ مد شده جوراب لنگه ب لنگه فدا سرت😂😂😂😂😂