2777
2789
عنوان

من مقصرم یا دوست پسر یوتوبرم

1786 بازدید | 89 پست

من با یه آقای یوتوبری چندین ماه وارد رابطه شدم ، اخیرا خیلی محبوب شده و همه دوستش دارن . چند وقته میگم ما خیلی وقته باهمین شیش ماه رو داریم تموم میکنیم بیا بگو تو با منی .

من حسودیم میشه این همه دختر بهت پیام میدن ،من میدونم تو جواب نمیدی ولی من حسودیم میشه

بعد اینکه همه اینا رو توضیح دادم بازم میگه نیمخوام بگم رل دارم

نمیدونم از چی داره میترسه، دیگه واقعا دارم اذیت میشم

به خاطر این آقا ما از اول رابطمو کافه هم نرفتیم بیرون هم که میریم من از ماشین پیاده نمیشم

تنها جاهایی که باهم رفتیم پیش دوستای صمیمیش بودن و پیش مامانشینا

من خیلی دوستش دارم و این رابطه برام با ارزشه اما منم دلم میخواد مثل دخترای دیگه با کاپلم عکس بزارم برم بیرون بگردیم

به نظرتون چی کار کنم که پنهانم نکنه

میترسم یکی دیگه جز منم باشه که نمیخواد اون بفهمه

ولی وقت فکر میکنم چون آنقدر بهش اعتماد دارم که میدونم این کارو نمیکنه

ولی خب دیگه چی کار کنم

نظری دارین که کمکم میکنه میشه بگین .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم بدونم کدوم یوتیوبره😂

نمیشه گفت 🥲ولی وقتی بفهمن را رل زدن یک درصدی از مردم میگن به خاطر پول باهاشم ولی اصلا پولس برا منم نی کنارش بودنش برام با ارزشع

نمیشه گفت 🥲ولی وقتی بفهمن را رل زدن یک درصدی از مردم میگن به خاطر پول باهاشم ولی اصلا پولس برا منم ...

تو از قبلش باهاش بودی

بخیال اونا نمیخواد هی اصرار کنی بگو بگو بگو

ریز ریز یه چیزهای تو پیجت بزار و کامنت زیاد بزار

انقد فن پیج هست بگرده اینا رو بهم ربط بده که سریع میفهمن بقیه

ببین یه چیز دیگه داری میگی خانوادش و دوستاش میدونن پس کسی دیگه ای رو نداره احتمالا فقط از حاشیه میتر ...

آنقدر همه دوسش دارن که فکر نکنم برای آنقدر حاشیه بد بخواد بشه ،بیشتر برا من میشخ

میگه خانوادش میدونن بنظرم فقط از حاشیه میترسه یا اینکه بعضی از اسپانسرا کسایی که تو رابطه باشن تبلیغ ...

درآمد اسپانسر آنقدر هم براش مهم نیست البته یکم الان مهمه شده براش بعد این کار یوتوب