2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست

همین امشب به یکی زنگ زدم گفتم سلام برای آگهی تون توی دیوار پیام دادم به جای اینکه بگم تماس گرفتم خیلی خجالت کشیدم😐💔

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا قربون دستت بیا نبضمو بگیر ببین در چ حالم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
من خیلی بد بودن حتی نمیخوام بهش فکر کنم🙁🙁

نمیدونم همه پستارو خوندین یا ن ک چ کارایی کردم ولی خب اینا فقط چیزایی بود که یادم اومد وگرنه خیلی کارای دیگم کردم ولی بازم با فکرشون خوشم گفتم که بقیه هم حداقل در حد یه لبخند هم که بزنن از تصورش خوبه خب

شماهم در حد خاطراتی بدونین درسته اونموقع سوتی بدی بودن ولی الان بهشون بخندین

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
😐یه رفیق دارم تو دوران نمیدونم ابتدایی بود یا راهنمایی با مداد سیاه خط میکشید رو دندوناش بجا ارتودن ...

وای سم خالص اینه من اداشو در اوردم😂😂😂😂😂😂😂

مامانم نمیزاشت سیبیلام بردارم با قیچی کوتاه میکردم 😑  همه کارام سم بوده حال ندارم بگم

وای منم یه بار جوگیر شدم با ناخونگیر جلومومو کاااااااااامل کندم😂😂😂😂😂😂😂😂

وای سم خالص اینه من اداشو در اوردم😂😂😂😂😂😂😂

😐😂 سم خالص میدونی چیه؟ 

اون که تو دوران ابتدایی منوها رو چتری میزنن و با کش میبندن و بیرون از مقنعه میذارن انگار شاخ دارن جلو سرشون😂😐

همین امشب به یکی زنگ زدم گفتم سلام برای آگهی تون توی دیوار پیام دادم به جای اینکه بگم تماس گرفتم خیل ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂سوتی کلامی منم زیاد دادم ولی یادم نمیان

😐😂راهنمایی بودم تو حیاط شلوارمو درست کردم مانتوم از پشت گیر میکنه به کیفم منم نمیدونم همونطوری میرم تا در خونه دوستم اینا حداقل ۳دقیقه پیاده رفته بودم😑ی زنه ای بهم گفت انقد خجالت کشیدم پشت کردم به زنه تشکر هم نکردم😂فقط مانتو رو درست کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂سوتی کلامی منم زیاد دادم ولی یادم نمیان

یا یکی بهم زنگ زد گف سلام خانوم فلانی؟ گفتم سلام مرسی خوبم://

اخه اوسکول کی حالتو پرسید😐

کلا پشت تلفن در حد ی جلبک توانایی دارم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥