2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست
یبار ی گوشی یواشکی داشتم اونموقع ها خیلی اهنگ پیشواز مد بود با گوشی که خانواده میدونستن اومدم امتحا ...

چه سمی بودی لعنتی🤣🤣🤣🤣🤣😐

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

خونه مادرشوهرم اینا شب خوابیده بودیم ، صبح پا شدم رفتم دسشویی .. اومدم آب بگیرم دیدم چرا آب بازه ولی هیچی ب من نمیخوره ، دیدم وای دارم میگیرم ب شلوارم😐😂🤦

پشت شلوارم خیس شد . گفتم زود میرم تو اتاق عوضش کنم ، مادرشوهرم نشسته بود رو مبلا ، ماشاالله رک هم هس، گف سارا خانوم پشت شلوارت خیسه سرما میخوری 😂😐( رسما گفت سارا خانوم کونتون خیسه دیگ😂😐😬)

این کاربری دست دو نفره ، بهار و سارا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بدتر از توئه بخدا  میگم ولی  رفتم 10 هزار تومن پول دادم برچسب روی کیبورد خریدم گل گ ...

یاد یه خاطره از خودم افتادم😂😂😂

همیشه یه قسمت از پایین یکی از مانتوهام چروک میشد و مدام باید اتوش میکردم...

یه بار عجله ای داشتم میرفتم بیرون مانتورو هم پوشیده بودم...

نمیدونم با کدوم عقل اتورو گرفتم گذاشتم روی رون پام ک مانتورو اتو کنم😑

یهو اتوبخار گفت پیسسسسس و پام سووووختتتتت😑😂😂😂😂😂😂

من در زمان دانشگاه حتی لباس پوشیدنمم سم خالص بود.نمیخوام حتی یادش بیافتم

برا همون موقع هم سم بود؟اخه شاید الان از نظرت سمه بوده

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
برا همون موقع هم سم بود؟اخه شاید الان از نظرت سمه بوده

والا یجورایی.ببین مثلا ما پراتیک داشتیم بعد باید شلوار پارچه ای میپوشیدیم بعد اونیکی همگروهیم که همشهریمم بود فرز بود سریع شلوار لیشو پاش میکرد من دیگه نه همون پارچه‌ ای که پام بود رو باهاش میومدم تو سرویس دیروقتم بود واخرین سرویس یعنی باید سریع میرسیدیم وگرنه شب میموندیم شهر غریب جاییم نداشتیم.بد هم نبودا ازین شلوار پارچه ای ها که الان هم خانما میپوشن سرمه‌ای یا مشکی هم بود.ولی خوب میشنیدم که پسرا میگفتن شلوارش پارچه ای واینا و میخندیدن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
یاد یه خاطره از خودم افتادم😂😂😂 همیشه یه قسمت از پایین یکی از مانتوهام چروک میشد و مدام باید ا ...

واااااااااای خدا نکشت😂😂😂😂😂

والا یجورایی.ببین مثلا ما پراتیک داشتیم بعد باید شلوار پارچه ای میپوشیدیم بعد اونیکی همگروهیم که همش ...

اره تا همین چن سال پیش میدیدم مسخره میکنن که فلانی شلوار پارچه ای پوشیده😂😂😂😂

خونه مادرشوهرم اینا شب خوابیده بودیم ، صبح پا شدم رفتم دسشویی .. اومدم آب بگیرم دیدم چرا آب بازه ولی ...

حالا فک کرده جیش کردی ب خودت😂😂😂😂😂

اره تا همین چن سال پیش میدیدم مسخره میکنن که فلانی شلوار پارچه ای پوشیده😂😂😂😂

اره. یا خدا مرگم بده من چشم وگوش بسته بودم ندیده بودم بعد تو سرویس بود اولین بار دیدم یه پسره موهای دستشو کامل شیو کرده بود که خاک توسرم با صدای بلند به دوستم گفتم وکل سرویس برگشتن منو نگاه کردن یعنی یادش میافتم میخوام بمیرم میخوام اب بشم برم تو اسمونا.کاش میشد این خاطرات ترم اولو من از زندگیم پاک میکردم😫😫یعنی آب شدم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره. یا خدا مرگم بده من چشم وگوش بسته بودم ندیده بودم بعد تو سرویس بود اولین بار دیدم یه پسره موهای ...

عیب نداره بابا سخت نگیر به جاش بهشون فک کنو بخند😂😂😂😂والا من بدترین حماقتامم یادم میاد خندم میگیره

عیب نداره بابا سخت نگیر به جاش بهشون فک کنو بخند😂😂😂😂والا من بدترین حماقتامم یادم میاد خندم میگیر ...

من خیلی بد بودن حتی نمیخوام بهش فکر کنم🙁🙁