2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست
بگو بابا مث منی😂😂😂😂

خیلی بدتر از توئه بخدا 

میگم ولی 

رفتم 10 هزار تومن پول دادم برچسب روی کیبورد خریدم گل گلیه هرکار میکردم نمیچسبید واقعا نمیدونم عقلم کجا بود اونموقع اتو برداشتم یک پارچم انداختم روی کیبورد لپ تاپ گفتم در حد چند ثانیه گرمش کنم چسبش باز بشه بچسبه بعد تا پارچه رو برداشتم دیدم کل دکمه هاش کنده شد 

لپ تاپ لنوو تو اوج گرونی دوماه نشده بود خریدم

هرچی گشتم کیبوردشو پیدا نکردم الان یکی جدا خریدم وصل کردم بهش

به همم گفتم خودش سوخته

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

هنوز نمیدونم با کدوم عقلم اینکارو کردم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاچندروز گریه میکردم   

خیلی بدتر از توئه بخدا  میگم ولی  رفتم 10 هزار تومن پول دادم برچسب روی کیبورد خریدم گل گ ...

ای وااااای

منم تازه شال خریده بودن ۳ماه پیش

اومدم شالرو اتو کنم برای اولین بار سرش کنم گرونم خریده بودم 

قشنگ اندازه اتو سوخت دیگه نتونستم سر کنم

جنسش جوری بود باید پارچه مینداختم روش بعد اتو میزدم ولی عجله داشتم مخم کار نمیکرد

بعد اون ی شلوارم خریدم داشتم میرفتم بالکن قلیون بکشم بگو دختر خوب بالکن دیگه شلوار جدید میخواد رفتم نشستم اولین پوک =افتادن زغال روی شلوارو سوختن شلوار!!!

لباس نو به من نیومده😒

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
خیلی بدتر از توئه بخدا  میگم ولی  رفتم 10 هزار تومن پول دادم برچسب روی کیبورد خریدم گل گ ...

Zاین بده😂😂😂😂😂😂

حالا بزا من یه چی بگم 

پنج شش سالم بود خب خیلی بچه بودم

از تو کوچه یه بادکنک پیدا کردم کلی ذوق کردم هی بادش میکردمو باش بازی میکردم

یهو زن عموم دیدش گف اون چیه؟؟گفتم بادکنک

یهو ازم گرف انداختش تو زباله ها و منم نفهمیدم چراااا؟؟

بعد چن ساااال تازه فهمیدم ک بادکنک نبوده یچی دیگ بودع😂😂😂😂😷😷😷😷😷

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
Zاین بده😂😂😂😂😂😂 حالا بزا من یه چی بگم  پنج شش سالم بود خب خیلی بچه بودم از تو کوچ ...

واااای نگووو 🤣🤣🤣

ای وااااای منم تازه شال خریده بودن ۳ماه پیش اومدم شالرو اتو کنم برای اولین بار سرش کنم گرونم خریده ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

من یه بار دیدم دختر عمم حشره کش رو اسپری میکنه کبریت میزنه اتیش میشه عینه دهن اژدها

خیلی ۹سالم بود

منم اومدم یه با حشره کش یه قلب بزرگ رو قالی اسپری کردم بعد کبریت زدم به جای اسپری😂😂😂😂😂هیچی دیگ یه قلب خوشگل در اوردم رو قالی🏃🏃

واااای نگووو 🤣🤣🤣

گفتم ک هیشکی ب اندازه من خرابکاری نمیکنه و سوتی نمیداده

البته دوران طفولیت😂😂😂پروندم سیاهه

یه بارم از مدرسه برمیگشتم بعد تو کوچه چندتا پسر از دور ک میومدن زوم کرده بودن منم خجالت میکشیدم بزنم از جلوشون رد شم با نگاهشون قورتم بدن

راهمو کج کردم از یه کوچه دیگ برم اونام پشت سرم بودن نگا میکردن همچنان

بعد بگو اخه تو این وضعیت چرا رو جدول راه میری

رفتم رو جدول بدجور سنگینی نگاشونو حس میکردم دسپاچه شدم پخخخخخخی خوردم زمین😂😂😂😂😂😂

من در زمان دانشگاه حتی لباس پوشیدنمم سم خالص بود.نمیخوام حتی یادش بیافتم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
یه غلط دیگه هم که کردم این بود که شنیده بودم اونا که دندوناشون زرد میشه یه کم با پنبه جوهر نمک بزنن ...

اینهمه بلا میاری سر خودت الان زنده ای؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡