2777
2789
عنوان

ماشین شارژی گرفتم پشیمونم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 44 پست
چند خریدید؟

من ١٣.٨٠٠

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصلا عجله نکن تمام بچه ها اولش همینن. فقط بزار جلوی چشمش بهش عادت میکنه و ترسش میریزه . بچه رو بغل ک ...

بخدا این کارو کردم از ترس بچه میلرزه تو بغلم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود گرفتی دیگه  الان وقت روروئکشه نه ماشین  بزار سال دیگه بزرگ شد

گفتم شاید دوس داشته باشه 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
اصن زده شدم ب قران  دیشب انقد با ذوق رفتیم با همسرم گرقتیم

از دیشب تا حالا ب پشیمونی ختم شده؟

بچه اسباب بازی رو خودش با ذوق و شوق انتخاب میکنه بعد میاد خونه پرتش میکنه ی گوشه اونوقت شما توقع داری تو کمتر از۲۴ساعت بچه نسبت ب ماشین شارژی ک کلا واسه سه سال  ب بالاست واکنش مثبت نشون بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
میارکش باشه عزیزم

سلامت باشی گلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بزار دیوار بفروششون😂

اتفاقا خودم بهش فکر کردم ولی همسرم خوشش نمیاد تو دیوار چیزی اگهی کنه و بفروشه😑

خواستم بدم به یه بنده خدایی که میشناختم و بچه کوچیک داست و دستش تنگ بود ، گفت اگه بیارمش واسه دخترم هی باید ببرمش بیرون تا بازی کنه!!!

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
از دیشب تا حالا ب پشیمونی ختم شده؟ بچه اسباب بازی رو خودش با ذوق و شوق انتخاب میکنه بعد میاد خونه پ ...

اووووم راس میگی حق با شماس

بده من سوارش بشم🤣

خخخ جا نمیشی ک 

باید با زانو بشینی دیشب من تست کردم دیگ خخ اخه فروشنده گندبک خودش سوار شد وزنشو انداخت روماشین ک بگه 100کیلو وزن تحمل میکنه منم از اون یاد گرفتم 

منم سال دیگه می‌خرم برا تولد ۳سالگی 

ایشالا ولی لامصبا الکی گرونن 

ب من بود نمیگرفتم دیگ باباش گرفت 

بچه منم یکسالش بود از زمین و زمان میترسید  / الان فقط بذارش کنار بعدا که 2-3 سالش شد بیارش ببین ...

ن اصن مشکل پولش نیس شوهرم انقد دخترمونو دوس داره جونشم میده براش 

بهش میگفتم ارزون تربردارمیگفت ن اونا آشغالن ضعیفن

ماشین گنده س جاگیرم هس اگه بخواد سوار نشه تا 2،3سال ک من از حرص مردم 

واااااای یه حرفایی میزنی آدم حرصش میگیره ها .منم پسرم هنوز به دنیا نیومده بود ماشین شارژی ،و خیلی چی ...

اره من ی کم زود عصبانی میشم 😃

ولی خدایی ادم حرصش میگیره هم دوس دارم همه چی داشته باشه هم حرص میخورم ک چرا قدرماشینشو نمیدونه😃😃چرا سوارنمیشه 

اصن سوارم نمیشه ب کنار با کنترلش ماشینو اینور اونور میکنم میترسه هااااااا