2777
2789
عنوان

ماشین شارژی گرفتم پشیمونم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 44 پست
خوب نگه دار بزرگتر ک شد استفاده میکنه

اصن زده شدم ب قران 

دیشب انقد با ذوق رفتیم با همسرم گرقتیم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم بزارش آن شالله بزرگ تر بشه عاشقش میشه

من پسر خواهرشوهرم ده ماهش بود بردیم پارک چنان جیغ داد میکرد ک سوار نمیشم الان بزرگ شد داره دوسالش میشه عاشق پارک 

رو برو خونه مامانم اینا پارک کودک هس هروقت من برم خونه مامانم میاد ک منو ببر پارک 

بچه خیلی کوچیکه بزار یکم بزرگ تر بشه بعد اگ باز ترسید بزارش واسه بچه بعدیت

پنج سال پیش بابام یکی واس ابجیم خرید سه تومن الانم مامانم بارداره ماشین سالم نه واس این بچه ب درد میخوره

اصلا عجله نکن تمام بچه ها اولش همینن. فقط بزار جلوی چشمش بهش عادت میکنه و ترسش میریزه . بچه رو بغل کن از دور  ماشین رو حرکت بده که ببینه چند وقت بعد عادت میکنه . و بعدش پایین نمیاد 

واااااای یه حرفایی میزنی آدم حرصش میگیره ها .منم پسرم هنوز به دنیا نیومده بود ماشین شارژی ،و خیلی چیزای دیگه براش خریدیم .از خیلی‌هاشون می‌ترسید. به خیلی هاشون بی تفاوت بود.بخدا تو هر ماه از یه اسباب بازیش خوشش میاد و به شدت جذبش میشه .الان پونزده ماهشه تاااااازه یکماهه به شدت دوسداره با ماشین شارژیش بازی کنه .ینی من این پونزده ماه باید زار میزدم که خدااااا چرا این ماشین شارژی میبینه می‌چسبه به من ؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

واقعا ماشین شارژی (از نظر من) بیخودترین چیزیه که میشه واسه بچه گرفت 

پدرم اینا واسه سیسمونی پسرم یکی گرفتن که تا وقتی بزرگ شد و تونست سوار شه باطریش خراب شد 

تو ۵ سالگیشم خودش گیر داد یه مدلی که دوس داشت بگیریم، ۲ ماه سوار شد و الان فقط دو تا وسیله ی اضافی و جاگیرن که خونه رو اشغال کردن. این دومی هم الان دیگه زود باطری خالی میکنه. 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خیلی زود گرفتی دیگه 

الان وقت روروئکشه نه ماشین 

بزار سال دیگه بزرگ شد 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

بچه ۱۰ ماهه خب حق داره یکم صبر کن  دختر من ۱۰ ماهگی از این عروسک بادیا میترسید😃😃😃😃 فعلا ب ...

اصن تو ذوقم خورده بخدا

صبی زنگ زدم ب همسرم میگم توروخدا بیا اینو ببریم پس بدیم دخترت دیوونم کرده 

حالا گذاشتم پذیرایی ببینه عادت کنه نمیدونم ینی بزارم اتاق خودش نبینه؟؟؟ 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
اصن تو ذوقم خورده بخدا صبی زنگ زدم ب همسرم میگم توروخدا بیا اینو ببریم پس بدیم دخترت دیوونم کرده&nb ...

فعلا بزتر باشه عادت میکنه

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم