2777
2789

مبارک باشه🌺

چند وقت اقدام بودی؟

بچه ی اولت چند سالشه؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون از دعای خوبت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مبارک باشه🌺 چند وقت اقدام بودی؟ بچه ی اولت چند سالشه؟

سلام عزیزم . خودمم تو شوکم امروز بی بی چک گذاشتم سریع دوخط قرمز شد . اینقدر گریه کردم . دخترم ۸ سالشه ما خیلی وقته بچه می‌خواستیم نمیخواستم فاصله ی سنشون زیاد بشه ولی یکسال بود تو اقدام به صورت جدی بودم. قربون صلاح خدای مهربونم برم

سلام عزیزم . خودمم تو شوکم امروز بی بی چک گذاشتم سریع دوخط قرمز شد . اینقدر گریه کردم . دخترم ۸ سالش ...

منم پسرم 10 سالشه تصمیم داشتم تک فرزند باشه ولی چند وقتیه پسرم خیلی اصرار داره خواهر یا برادر داشته باشه.منم خیلی تردید دارم .نمیدونم چکار کنم

دخترم ۸ سالشه عزیزم و عاشق بچه . حتما یکی از دعای دخترم برامون معجزه شده اینقدر که رو سجاده دعامیکرد ...

خیلی مبارک باشه.دعا کن اگه به صلاح من و خانواده من هست منم تصمیم قطعی برای بارداری دوم رو بگیرم

منم پسرم 10 سالشه تصمیم داشتم تک فرزند باشه ولی چند وقتیه پسرم خیلی اصرار داره خواهر یا برادر داشته ...

آخی عزیزدلم من از اول هم دوست نداشتم یه بچه داشته باشیم ولی خب صلاح خداوند برامون تحمل این همه سال بود . گلم بنابه شرایط زندگیتون و خودتون  که صلاح میدونین بیار عزیزم . زندگی در حال گذره. گلم هرچی که خودت و خانوادتوشاد میکنه و دلت بهت میگه انجامش بده گلم . انشاالله به تمام خواسته ای قلبت برسی گلم

خیلی مبارک باشه.دعا کن اگه به صلاح من و خانواده من هست منم تصمیم قطعی برای بارداری دوم رو بگیرم

حتما عزیزم . انشاالله خواسته ی خودت و خداوند مهربون براتون یکی باشه عزیزم وبه خیرو صلاح گلم

آخی عزیزدلم من از اول هم دوست نداشتم یه بچه داشته باشیم ولی خب صلاح خداوند برامون تحمل این همه سال ب ...

ممنون عزیز .می ترسم بیارم بعدا پشیمون بشم با توجه به اوضاع کشور خیلی از آینده می ترسم.از طرفی اگه باردار نشم با بالا رفتن سنم میگم ممکن بعدا باز پشیمون بشم چرا بچه دوم نیوردم.واقعا تو دو راهی موندم

سلام عزیزم . خودمم تو شوکم امروز بی بی چک گذاشتم سریع دوخط قرمز شد . اینقدر گریه کردم . دخترم ۸ سالش ...

آخی عزیزم 

به سلامتی دنیا بیاد😘

منم پسرم ۱۰ سالشه  یک سال ونیم هست اقدامم

فعلا منتظر لطف خدا هستم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘