2777
2789
حتما گلم خبرت میکنم فداتم مهربونم..اره تنبلی تخمدان خیلی داغونم کرده اجی ورزش میکنم اما بخاطر این گر ...

الهی مثل دخترمنه دخترت. میدونی مطمئن باش دوباره باردارمیشی یعنی خداوند بخاطر دخترتم شده یه نی نی دیگه بهتون میده عزیزم

عزیزم نگران نباش . کارخوبی میکنی ورزش عالیه . تامیتونی تو پریودی اصلا سردی نخور یعنی حتی آب سرد من ت ...

چشم ممنون ک راهنمایی کردی عزیزدلمممم

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی مثل دخترمنه دخترت. میدونی مطمئن باش دوباره باردارمیشی یعنی خداوند بخاطر دخترتم شده یه نی نی دیگ ...

خداکنه بخدا وقتی التماس وگریه میوفته دلم هزار تیکه میشه😔

اونقدر هزینه ای نداره گلم بخدا از دکتر رفتن بهتره همش میری داروی شیمیایی میدن کلی هم هزینشونه

اجی تنبلیم شدیده بااین چیزا رفع نشد امتحان کردم سه ساله اقدامم💔

چشم ممنون ک راهنمایی کردی عزیزدلمممم

اینقدر تو پریودی ازروز اول گرمی بخور که وقتی پریودت تموم شد باوجود سردی خوردن بدنت باز گرم باشه . ورزشم عالیه. و بعد ازپریودی یه شب درمیان برو اقدام بزار بدنت آماده بشه 

اینقدر تو پریودی ازروز اول گرمی بخور که وقتی پریودت تموم شد باوجود سردی خوردن بدنت باز گرم باشه . ور ...

چشم قربونت یه دنیا ممنونتم انشاالله خیرشو تو این دنیا واون دنیا ببینی😍❤️

اجی تنبلیم شدیده بااین چیزا رفع نشد امتحان کردم سه ساله اقدامم💔

عزیزم برای منم خیلی شدید بود من یه بار قبلا فیبروم رو عمل کردم . بعدش کیست گرفتم . بعدش ۶۰ ۷۰ روز یه بار اونم با آمپول پریود میشدم مریضیهای دیگه بماند گلم یکسال رو خودت کارکن عزیزم نگرانم نباش تو دعاهاتون و نمازات ازخداوند با دل شکسته ات بخواه میده گلم بخدا میده شمارو انگار خودم میبینم ۵ سالگی دخترم خیلی کلافه بودم بخدا ولی نشد که نشد ولی گلم حتما یه حکمتیه فقط از خودش بخواه یه مدت برنامه ات رو داشته باش ولی ازنظر فکری رها کن تاخودش بخواد برات

عزیزم برای منم خیلی شدید بود من یه بار قبلا فیبروم رو عمل کردم . بعدش کیست گرفتم . بعدش ۶۰ ۷۰ روز یه ...

خداکریمه عزیزم الحمدلله شکر ک لطف خدا شاملتون شد گلم