2821
2789
ببخش عزیزم یادم رفت بگم بابت تبریکتون بسیارممنون

فدات خواهری 

اختیار داری😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
آره میدونم الان پسرم خیلی ناراحت و افسرده شده و همیشه میگه شما که بچه دوست ندارید کاشکی منم به دنیا ...

والا پسر منم  همسن پسر گل شماست 

میگه فقط من تک فرزندم همه ی دوستام  خواهر برادر دارن 

حتی یبارم بغض کرد  گفت چرا فقط من تنهام 

بغلش کردم گفتم فدات بشم خدا هم به ما نی نی  میده 

باید خیلی دعا کنیم 

میگه مامان همیشه دعا میکنم 

عزیزم  پسر شما هم  معلومه خیلی احساسی هست 

گناه داره 

حتما واسش یه نی نی بیار😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا پسر منم  همسن پسر گل شماست  میگه فقط من تک فرزندم همه ی دوستام  خواهر برادر دار ...

آره خیلی پسر احساسی و مهربونیه.تو فامیل چند نفر هستند که فعلا یه بچه دارن ولی میدونم اونا برای بچه دوم دارن اقدام می کنن و اگه بچه دوم رو بیارن پسرم خیلی بیشتر غصه میخوره.برام دعا کن هر چی مصلحت منه اتفاق بیفته.ممنون🙏🙏🙏

الهی انتظار خیلی سخته بخدا . گلم اصلا باورم نمیشه من پولیپ دارم و باید بعد ازیکسال اقدام میرفتم برای ...

فدات بشم مهربون الهی آمین❤

خدا بچه هاتون برات حفظ کنه🌺

آره خیلی پسر احساسی و مهربونیه.تو فامیل چند نفر هستند که فعلا یه بچه دارن ولی میدونم اونا برای بچه د ...

الهی عزیزم 

پس دست دست نکن 

الان فقط تو اقوام من یه فرزند دارم 

پسرم همش بچه های اونا رو بغل میکنه 

دلم براش میگیره  

خدا بهترین راه رو در مسیرت بزاره عزیزم❤

عزیزم با اجازه تون امضاتونو خوندم . انشاالله خیلی زود زود به یه نی نی خوشگل میرسین گلم

فدات عزیزم 

ممنونم بابت  دعای خیرتون😘❤

الهی عزیزم  پس دست دست نکن  الان فقط تو اقوام من یه فرزند دارم  پسرم همش بچه های ا ...

ممنون عزیزم.انشالله به زودی زود بارداری میشی و فرزند صالح و سالمی به دنیا میاری و خوشبختی بچه هاتو ببینی🌹🌹🌹

ممنون عزیزم.انشالله به زودی زود بارداری میشی و فرزند صالح و سالمی به دنیا میاری و خوشبختی بچه هاتو ب ...

فدات عزیز دلم 

همچنین آرزوی سعادت و خوشبختی واسه  شما وخانوادتون😘❤

آخ الهی . خدادختر گلت رو برات نگه داره . گلم خودم این دوران انتظارو شدید کشیدم ولی به صاحب حق قسم که ...

قربون اشکات اجی خداخیرت بده ک دعام کردی خیلی بم امید دادی یه دنیا ممنونم ازت😍

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
قربون اشکات اجی خداخیرت بده ک دعام کردی خیلی بم امید دادی یه دنیا ممنونم ازت😍

خواهش میکنم عزیزم . هروقت بی بی چکت مثبت شد منو بی خبر نذار گلم . راستی گلم تو یه تاپیکت دیدم که تنبلی تخمدان داری . گلی منم داشتم ولی الان یه سال شایدم بیشتره که داروهای شیمیایی نخوردم فقط تغذیه ی سالم و تحرک و تو پریودی فقط  و فقط گرمیجات مقوی و شدید میخوردم گلم . خودمو لاغر کردم . از خداوندم بخواه گلم که حتما بهت میده عزیزم . نگرانم نباش شاید دیر بیاد ولی بالاخره میاد و خداوند به موقعش میده عزیزم رو تغذیه ات خیلی کارکن عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم . هروقت بی بی چکت مثبت شد منو بی خبر نذار گلم . راستی گلم تو یه تاپیکت دیدم که تنب ...

حتما گلم خبرت میکنم فداتم مهربونم..اره تنبلی تخمدان خیلی داغونم کرده اجی ورزش میکنم اما بخاطر این گرونیا و نداری باوجود حقوق بخدا نمیرسونیم آدم هرچی گیرش بیاد میخوره نمیشه ک رژیم دلبخواهی بگیرم هرچی هست خودمو سیرمیکنم اما من خسته شدم از چشم انتظاری دخترمم پنج سالشه تنهاست همش گریه میکنه والتماسم میکنه مامانی واسم داداشی بیار تنهام خودم شیرخشک بش میدم لباساش میشورم😔💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
حتما گلم خبرت میکنم فداتم مهربونم..اره تنبلی تخمدان خیلی داغونم کرده اجی ورزش میکنم اما بخاطر این گر ...

عزیزم نگران نباش . کارخوبی میکنی ورزش عالیه . تامیتونی تو پریودی اصلا سردی نخور یعنی حتی آب سرد من تو پریودیم حتی آبم ولرم میخوردم بهیچوجه تا ۵ روز حموم نرفتم سخت بود ولی خب تحمل کردم در ضمن یه چیزی بود از عطاری خریده بودم برای اینکه عفونت نگیرم دم میکردم میخوردم گلم بخدا فقط باید رعایت کنی تو پریود ببخشید میگم ولی  تو پریود حتی خودمونمی شستم خلاصه بگم کلی عذاب کشیدم  تو این چند سال ولی یه بارم حتی مریض نشده بودم درکل بارعایت کردن سیستم ایمنی بدنم قوی شد پس تامیتونی تو پریود فقط گرمیجات بخور تو پریود برنج نخور . 

حتما گلم خبرت میکنم فداتم مهربونم..اره تنبلی تخمدان خیلی داغونم کرده اجی ورزش میکنم اما بخاطر این گر ...

اونقدر هزینه ای نداره گلم بخدا از دکتر رفتن بهتره همش میری داروی شیمیایی میدن کلی هم هزینشونه