عزیزم به چیزهای منفی فکرنکن گلم . در هر دورانی زیادتر یا کمتر همیشه استرس و اضطراب برلی همه ی انسانها هرکدوم به نوعی وجود داره . پس ما باید خودمونو با شرایط مچ کنیم گلم . انشاالله خیر باشه گلم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم دقیقا مثل شما فکر میکنم از اوضاع جامعه میترسم ولی همسرم اصرار داره برای دومی خیلی وضعیت بدیه
ولی همسر من بیشتر از من مردد هست و همین باعث شده نتونیم تصمیم بگیریم اگه مثلا من خودم مطمعن بودم وبه همسرم اصرار میکردم میدونم اونم قبول میکنه ولی فعلا هر دومون تردید داریم
بررا من هم خیلی خیلی دعا کن منم پسرم هشت سالشه خیلی وقته اقدام هستم نمیشه
عزمزمه خداوند پسر گلت رو برات حفظ کنه قشنگم . گلی من حالا فقط امروز بی بی چک ءذاشتم که قرمز شد هنوزم خودم توشوکم حالت خاصی ندارم فقط تند تند نفس میکشم و کمرم گرفته. ولی گلم من کسی بودم که هر ۷۰ روز یا ۸۰ روز پریود میشدم کیست و فیبروم و پولیپ داشتم عملم قبلا داشتم ولی الان سه سالی میشهخودمو تحت نظر مثل غذای سالم وورزش گرمیجات یعنی به روش سنتی قراردادم
عزیزم به چیزهای منفی فکرنکن گلم . در هر دورانی زیادتر یا کمتر همیشه استرس و اضطراب برلی همه ی انسانه ...
توکل به خدا.من حتی استخاره گرفتم خوب اومد ولی بازم نمیدونم چکار کنم.بعضی وقتا میگم کاش منم نا خواسته باردار بشم و تو عمل انجام شده قرار بگیرم آخه ما جلوگیری طبیعی داریم .نمیدونم این همه اینجا میگن نا خواسته باردار شدم چجوریه😂😂😂
ولی همسر من بیشتر از من مردد هست و همین باعث شده نتونیم تصمیم بگیریم اگه مثلا من خودم مطمعن بودم وبه ...
همسر منم تا پارسال همینطوری بود یه بار میگفت بله یه بارم میگفت نه. تا اینکه دیگه بهش اصرار نکردم چون ۴ سال اصرار کردم بخدا . جالب اینجاست وقتیم میخواست البته الان یکساله تو اقدام به طور جد بودیم اصلا به من نمیگفت فلانی نظرت چیه ولی من همیشه بهش میگفتم اونوقتها
توکل به خدا.من حتی استخاره گرفتم خوب اومد ولی بازم نمیدونم چکار کنم.بعضی وقتا میگم کاش منم نا خواسته ...
چی بگم گلم باور میکنی خداشاهدمه که آرزوم بود بارداری ناخواسته که میگن داشته باشم ولی نشد که نشد برام ثابت شد تاخودش نخواد نمیشه واقعا به این جمله که به اذن خدا هیچ برگی به زمین نمی افته رسیدم بخدا
حتما عزیزم محمدرضا ی منم هدیه امام رضاست بهمون. ان شاالله که بازم بهمون نظر میکنه خدا. اگر باردار ...
الهی چه اسم خوشگلی . انشاالله آقا امام رضا همیشه حافظش بشه گلم . و قسم به امام جوادمون پسر امام رضامون که یه آجی یا داداش به محمدرضاجون بده گل من . گلم به خداوند میسپارمتون . انشاالله همیشه بهترینها ی هرچیز توزندگیتون برای شماباشه