2821
2789
مبارک برامنم دعاکن گلم یدونه دختر پنج ساله دارم چشم انتظارم

آخ الهی . خدادختر گلت رو برات نگه داره . گلم خودم این دوران انتظارو شدید کشیدم ولی به صاحب حق قسم که الان دوباره اشکام سرازیر شده برات دعامیکنم هرچی زودتر وبنابر صلاحت خداوند یه داداش یا آبجی سالم به دخترت بده الهی

منم پسرم 10 سالشه تصمیم داشتم تک فرزند باشه ولی چند وقتیه پسرم خیلی اصرار داره خواهر یا برادر داشته ...

شک نکن  

تک فرزندی  خیلی آسیب می بینه پسرت

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم  به سلامتی دنیا بیاد😘 منم پسرم ۱۰ سالشه  یک سال ونیم هست اقدامم فعلا منتظر ل ...

الهی انتظار خیلی سخته بخدا . گلم اصلا باورم نمیشه من پولیپ دارم و باید بعد ازیکسال اقدام میرفتم برای عمل ولی از خداوند خواستم که معجزه اشو برام نشون بده که نمیدونم دربرابر این معجزه چطور شکر کنم امروز همش اشکهام سرازیره . گلم انشاالله خداوند مهربون بزودی زود یه نی نی خوشگل بهتون بده . از خودش بخواه گلم فقط خودش

آره میدونم الان پسرم خیلی ناراحت و افسرده شده و همیشه میگه شما که بچه دوست ندارید کاشکی منم به دنیا ...

الهی . منم دخترم یه حرفهایی میگفت دلم میگرفت براش . خیلی‌ها بهش میگفتن بابا تک فرزندی خوبه و فلان ولی دخترم فقط و فقط حرف حرف خودش بود . البته حالا نه ولی نمیدونم چطور بهش بگم میدونم اونم مثل من گریه میکنه از ذوقش

مبارک باشه  قدمش انشاءالله پر از خیر وبرکت برای شما وعمرش طولانی ودلش شاد وتنش سالم

ممنونم گلم . ممنونم ازدعای قشنگت . الهی آمین . انشاالله همه ی انسانها به همه ی اون چیزهایی که تواین دنیا آروزشونه برسن الهی 

منم پسرم 10 سالشه تصمیم داشتم تک فرزند باشه ولی چند وقتیه پسرم خیلی اصرار داره خواهر یا برادر داشته ...

بی نهایت عالیه منم آوردم خیلی خوشحالم بابت تنها نبودن بچه ها م لذت داره 

آخی عزیزدلم من از اول هم دوست نداشتم یه بچه داشته باشیم ولی خب صلاح خداوند برامون تحمل این همه سال ب ...

بررا من هم خیلی خیلی دعا کن منم پسرم هشت سالشه خیلی وقته اقدام هستم نمیشه

من به دستان خدا خیره شدم و.....................