2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

15075 بازدید | 167 پست

سلام صبحتون بخیر خانما من۲۷ سالمه دیپلمم و ی ۲ ساله دارم.وضع مالی شوهرم متوسطه.کارشم ۶صبح میره تا ۴ عصر.

بعضی وقتا میگم کاش شاغل بودم با اینکه واقعا زیاد به درامدش نیاز واجب ندارم.و اینکه کسی نیست بچمو بزارم پیشش از خانوادها دور هستیم.

همیشه حسرررت شاغلهارو میخورم ک شادن و فعال تو بیرون.

نظر شما چیه

اینم بگم که همسرم راضیه از خونه دار بودنم و میگه خودم کارم سنگینه دوس ندارم زنم هم سختی بکشه بشین لذت ببر خرج کن و زندگی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط خوابیدن و دوست دارم😴

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اونی که شاغله دوست داره خانه دار باشه اونی که خانه داره دوست داره شاغل.طبیعت انسان چیزی و که نداره طلب میکنه.توهردوش سختی های خاص خودشو داره.باید دیدت و عوض کنی 

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

من ۷ سال کارمند بودم الان خانه دارم بخاطر دوتا بچه هام خانه داری بهتره صدر درصد کار بیرون زن رو پیر میکنه اتفاقا همه خانمهایی که شاغل بودن نسبت به هم سن های خودشون که خانه دارن شکسته ترن

ماشاءالله به شوهرت. خدا حفظ‌ش کنه با این طرز فکر. 

ببین شاغل‌ها هم همه‌شون این‌طوری که می‌گی نیستن، یعنی لزوما شغل بیرون داشتن مساوی با حال خوب و احساس ارزشمندی و این‌چیزا نیست. 

کلا باید خودتو با زندگی خودت بسنجی نه هیییچ آدم دیگه. ببین خودت اگه دلت می‌خواد بیرونم یه فعالیتی داشته باشی و حقوقش اون‌قدرا برات مهم نیست و هدف، صرفا فعالیت بیرونه، خب برو یه‌جایی که مثلا دو سه روز در هفته‌ست کارش، اون ساعتا هم بچه رو بذار مهد. 

چطور؟ خودتون خانه دارین تحصیلاتتون چیه.نظر همسرمم همینه

بله من خانه دارم لیسانس دارم و زمینه شاغل شدن هم دارم ولی فعلا ترجیحم خانه داریه.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
اونی که شاغله دوست داره خانه دار باشه اونی که خانه داره دوست داره شاغل.طبیعت انسان چیزی و که نداره ط ...

بخدا همسرم اینقد رضایت دارخ از وضعیتمون و خودمم میدونم اگه درس بخونم یا برم سرکار یا شغل ازاد بچم کسی نیست نگه داره.

ولی نمیدونم چرا فکر میکنم شاغل ها موفق ترن

نه بابا فک میکنی.ساعت ۶ صب هر روز باید پاشی ی روز مریضی یا عروسی چیزی باید درخواست مرخصی کنی ..برنامه هات بهم میریزه.تو اگ مشکل مالی نداری بشین ادامه تحصیل بده و پس انداز کن برا خودت کتاب بخون...اینم بگم اون قدیم بود میگفتن خانع دازی شغل نیس ولی الان جامعه ب این درک رسیده سخت ترین شغل خانه داریع...اعتماد بنفس داشته باش ب بچت برس.کار هنری ک دوس داری رو یاد بگیر.ی چندتا هم دوست اجتماعی اونم فقط بیرون از منزل ارتباط داشته باش

بله من خانه دارم لیسانس دارم و زمینه شاغل شدن هم دارم ولی فعلا ترجیحم خانه داریه.

بچه دارین؟

ناراحت نیستین مثلا میرین بیرون میبنی بقیه خانمارو تو ادارت و اینا بگی کاش منم شاغل بودم